Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Survivor: Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είναι η νέα παίκτρια των διασήμων-Η ερώτηση των συμπαικτών της για το στήθος της και η απάντηση της (βίντεο)

Η άφιξη της Ελίζαμπεθ Ελέτσι έτυχε ενθουσιώδους υποδοχής από τους συμπαίκτες της.

Μετά την πρόσφατη αποχώρηση της Αγγελικής Λάμπρη, η ομάδα είναι “πληγωμένη” και ένας επιπλέον λόγος είναι και το γεγονός ότι οι Διάσημοι δεν φέρνουν νίκες στην παραλία τους. Αποτέλεσμα είναι τα νεύρα να είναι στο… ταβάνι για όλους.

Μπορεί στο Survivor να μετράμε ήδη δύο αποχωρήσεις από την ομάδα των Διασήμων αλλά αυτήν την φορά είχαμε δυναμική είσοδο στην ομάδα τους με μία νέα παίκτρια.

Ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε την 37χρονη κοσμικογράφο Ελίζαμπεθ Ελέτσι λέγοντας: «Είναι γνωστή δημοσιογράφος. Ασχολείται με το κοσμικό ρεπορτάζ κι έχει πάρει συνεντεύξεις από γνωστούς Έλληνες και ξένους, όπως η Kim Kardashian κι ο Kanye West. Την γνωρίζουν πολλοί celebrities κι έχει φίλους που δεν το φαντάζεστε. Ας υποδεχτούμε λοιπόν για την ομάδα των Διασήμων την Ελίζαμπεθ Ελέτσι.»

Όμως, οι παίκτες στην παραλία των Διασήμων δείχνουν αποφασισμένοι να μην πέσουν ψυχολογικά και βρίσκουν κάθε ευκαιρία για να διατηρούν μία καλή ατμόσφαιρα ανάμεσά τους.

Η Ελίζαμπεθ και η εκρηκτική της προσωπικότητα αλλά και η απλότητά της όπως και το πόσο εύκολα μπορεί να την προσεγγίσει κανείς, ήταν μία ευχάριστη έκπληξη για τους συμπαίκτες της.

Όλοι τους θέλησαν να τη γνωρίσουν καλύτερα και να μάθουν περισσότερα πράγματα για εκείνη.

Όμως, κάποια στιγμή κάποιος από τους συμπαίκτες της αποφάσισε να κάνει πιο… τολμηρή ερώτηση που αφορούσε το σώμα της.

Η Ελίζαμπεθ λοιπόν ρωτήθηκε ευθέως αν το στήθος της είναι δικό της ή προϊόν πλαστικής. Η έκπληξη ήρθε από την ίδια την Ελίζαμπεθ καθώς η ίδια απάντησε χωρίς περιστροφές πως “ναι”, το στήθος της είναι προϊόν πλαστικής επέμβασης.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!