Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Survivor: Η πρεμιέρα του reality, oι πρώτες δηλώσεις των 20 παικτών και η ομάδα που κέρδισε τον πρώτο αγώνα (βίντεο)

Ο νέος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έκανε πρεμιέρα χθες και έχουμε τις πρώτες εικόνες από τον μακρινό Άγιο Δομίνικο όπου βρίσκονται εδώ και περίπου μία εβδομάδα όλοι οι συμμετέχοντες.

Διάσημοι και Μαχητές ζούνε ήδη τις πρώτες τους μέρες στον εξωτικό προορισμό και έχουν δείξει πως μπήκαν στο παιχνίδι για να κερδίσουν!

Η Μπλε και η Κόκκινη ομάδα έχουν φορέσει τα περιβραχιόνιά τους κι έχουν βουτήξει στα βαθιά. Ποιοι παίκτες προσαρμόζονται πιο εύκολα και ποιοι αντιμετωπίζουν τη μεγαλύτερη δυσκολία; Ο στίβος μάχης τους περιμένει για να αναμετρηθούν μεταξύ τους όμως η μεγαλύτερη πρόκληση θα είναι η αναμέτρηση με τον ίδιο τους τον εαυτό!

Το σίγουρο είναι πως το φετινό ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο δεν μοιάζει με κανένα άλλο! Το Survivor 4 έχει εμπλουτιστεί με ακόμα πιο απαιτητικές δοκιμασίες και μεγαλύτερες προκλήσεις για όλους τους παίκτες.

Αλλαγές υπάρχουν και στη διαδικασία της ανάδειξης των υποψήφιων προς αποχώρηση ενώ το σημαντικότερο ρόλο για μία ακόμα χρονιά έχει το τηλεοπτικό κοινό το οποίο με την ψήφο του θα καθορίζει ποιοι παίκτες θα παραμένουν στο παιχνίδι.

Η μεγαλύτερη τηλεοπτική περιπέτεια ξεκίνησε απόψε στον ΣΚΑΪ με τον Γιώργο Λιανό να παίρνει το παιχνίδι πάνω του, να μας συστήνει τους παίκτες και να μας βάζει στο… κλίμα του Άγιου Δομίνικου.

Οι πρώτες δηλώσεις των παικτών:

Η εικόνα των διασήμων δεν έχει καμία σχέση με αυτή που γνωρίζουμε στις εξόδους τους καθώς οι γυναίκες είναι άβαφες και ατημέλητες.

Όσο για τους μαχητές, δείχνουν μάχιμοι και έτοιμοι για όλα.

Όλοι τους δήλωσαν πανέτοιμοι για τη συνέχεια και αποφασισμένοι να κερδίσουν το φετινό Survivor.

Ο ηθοποιός Γιώργος Κοψιδάς ήταν εκείνος που προκάλεσε μεγαλύτερη εντύπωση καθώς δήλωσε πως επειδή είναι vegan εδώ και χρόνια, δεν θα του λείψει καθόλου το κρέας και γι’ αυτόν τον λόγο έχει ένα αβαντάζ σε σχέση με τους αντιπάλους του.

Από την ομάδα των μαχητών, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος θα μπορούσε να είναι και μοντέλο μιας και είναι γοητευτικότατος, ήταν αυτός που τράβηξε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού καθώς ήταν ο πρώτος στη μίνι δοκιμασία τους που κατάφερε να βγει πρώτος.

Δείτε το βίντεο παραπάνω με όλα όσα είπαν Διάσημοι και Μαχητές στις πρώτες δηλώσεις τους στο παιχνίδι:

 

H πρώτη κόντρα είναι γεγονός! Η ατάκα του Σταμούλη που εκνεύρισε τον Παππά!

 

Πριν καλά καλά ξεκινήσει το πρώτο αγώνισμα ανάμεσα στους Διάσημους και τους Μαχητές, η πρώτη κόντρα στο ριάλιτι σημειώθηκε μεταξύ δυο συμπαικτών, Αλέξη Παππά και Chris Σταμούλη.

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης των παικτών από τις ομάδες των Διασήμων και των Μαχητών, ειπώθηκε η εξής ατάκα από τον 31χρονο δικηγόρο των Μαχητών, Chris Σταμούλη, ο οποίος είπε: «ο θάνατος σου, η ζωή μου!».
Μόλις άκουσε αυτή την ατάκα ο ηθοποιός Αλέξης Παππάς είπε φανερά εκνευρισμένος: «Σχόλια σαν κι αυτά δεν είναι ωραία, εδώ ήρθαμε για να παίξουμε και να περάσουμε καλά, όλοι θέλουμε να κερδίσουμε.».

Από την άλλη ο Chris Σταμούλης σχολίασε τα λόγια του Αλέξη Παππά και ισχυρίστηκε: «Διαφωνώ με τον Αλέξη, είναι παιχνίδι επιβίωσης, εδώ ήρθαμε για να κερδίσουμε. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Προφανώς δεν θα σκοτώσουμε τους αντιπάλους μας, αλλά θα τους «σκοτώσουμε» στα παιχνίδια.

Ο Αλέξης Παππάς διευκρίνησε ότι δεν ήθελε να δημιουργηθεί καμία αντιπαράθεση μεταξύ τους και ο δικηγόρος του απάντησε «Αυτό να το πεις ξανά σε 30 μέρες, όταν θα είσαι στο παιχνίδι και θα πεινάς.

O Γιώργος Λιανός με το “καλημέρα” σας στην πρεμιέρα του παιχνιδιού μας προειδοποίησε ότι το φετινό ριάλιτι επιβίωσης θα είναι το πιο σκληρό που έχουμε δει ποτέ και αυτό είναι τελικά αλήθεια!

Γιατί από το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο, οι είκοσι παίκτες χρειάστηκε να “πολεμήσουν” ακόμα και για τα απολύτως απαραίτητα, πριν καν βρεθούν στις καλύβες τους.

Στα πρώτα κιόλας πλάνα του παιχνιδιού είδαμε Μαχητές και Διασήμους να ρίχνονται στη μάχη για τη διεκδίκηση της νίκης.

Μάλιστα, όπως τούς ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, προκειμένου να εξασφαλίσουν το νερό τους, θα έπρεπε να αναμετρηθούν γι’ αυτό.

Οι νικητές της μονομαχίας θα κέρδιζαν 15 λίτρα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ ενώ οι ηττημένοι θα έπαιρναν μόλις πέντε λίτρα. Οι νικητές θα έπαιρναν μαζί και αλεύρι ως τρόπαιο για να μπορούν να φτιάξουν ψωμί για να φάνε.

Αυτός φυσικά ήταν και ο κύριος λόγος που τόσο οι Μαχητές όσο και οι Διάσημοι ρίχτηκαν με δύναμη και αποφασιστικότητα στη μάχη, με τις μονομαχίες μεταξύ των παικτών να είναι πραγματικά σκληρές.

Ποια ομάδα όμως κέρδισε την πρώτη αυτή μονομαχία εξασφαλίζοντας έτσι και τα απαραίτητα εφόδια για την επιβίωσή της την πρώτη αυτή εβδομάδα της παραμονής τους στον Άγιο Δομίνικο;

Ο λόγος για τους μαχητές!

Οι παίκτες μετά το πρώτο αγώνισμα βρέθηκαν στις καλύβες τους που θα είναι και τα σπίτια τους για τους επόμενους μήνες.

Πρώτα είδαμε τους ηττημένους Διάσημους να αντικρίζουν για πρώτη φορά το “σπίτι” τους και η αλήθεια είναι πως αμέσως ξύπνησαν για τους περισσότερους από αυτούς φόβοι.

Η Άννα Μαρία Βέλλη μάλιστα δεν έκρυψε ότι φοβάται αυτή τη νέα πραγματικότητα στη ζωή της, όμως τόνισε πως ο λόγος που πήρε μέρος στο παιχνίδι ήταν για να ξεπεράσει τους φόβους της.

Από την πλευρά των Μαχητών, είχαν μία μεγαλύτερη σιγουριά σε ό,τι αφορά τις προμήθειες, καθώς είχαν μόλις κερδίσει 15 λίτρα φυσικού μεταλλικού νερού ΒΙΚΟΣ και αλεύρι για τις πρώτες μέρες παραμονής τους στον Άγιο Δομίνικο.

Όμως, και οι δύο ομάδες έπρεπε να ριχθούν στη δουλειά προκειμένου να φτιάξουν στέγη για τις καλύβες τους και να στρώσουν για να κοιμηθούν.

Δείτε τις πρώτες εικόνες που αντίκρισαν Διάσημοι και Μαχητές στις καλύβες τους.

Οι συνθήκες και ο καιρός γενικότερα δεν φαίνεται να είναι με το μέρος των παικτών, αφού από το πρώτο κιόλας βράδυ της διανυκτέρευσής τους στις καλύβες τους ξέσπασε καταρρακτώδης βροχή.

Τόσο οι Μαχητές όσο και οι Διάσημοι, δεν κατάφεραν να οργανωθούν κατάλληλα ώστε να καλύψουν τις πλατφόρμες όπου θα ζούσαν με κάποια στέγη για να προστατευτούν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που επικρατούν στον τροπικό Άγιο Δομίνικο.

Έτσι η πρώτη διανυκτέρευση τούς βρήκε όλους απροετοίμαστους με αποτέλεσμα, όταν ξέσπασε η καταρρακτώδης βροχή, να προσπαθούν όλοι με κάθε τρόπο να καλυφθούν με τα ελάχιστα ζεστά ρούχα που έχουν.

Κανένας δεν κοιμήθηκε και ακόμα και αυτοί που προσπάθησαν να… ξεγελάσουν τον καιρό, ξαπλώνοντας, σηκώθηκαν πιασμένοι από τη βρεγμένη σανίδα.

Μάλιστα, ο αγρότης των Μαχητών παραδέχτηκε on camera πως ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής του.

Δείτε το βίντεο με την… τραγική νύχτα που πέρασαν όλοι οι παίκτες.

Ένα τεράστιο χέλι ήταν η πρώτη ψαριά στο “στρατόπεδο” των Μαχητών οι οποίοι φαίνεται να έχουν μπει με δυναμισμό στο παιχνίδι.

Ο Γιώργος Κόρομι στην πρώτη κιόλας βόλτα του προς αναζήτηση τροφής, κατάφερε να πιάσει ένα σαλάχι, γεγονός που χάρισε στην ομάδα του χαμόγελα.

Μάλιστα οι περισσότερες από τις συμπαίκτριές του δήλωσαν τυχερές που τον είχαν στην ομάδα τους, σίγουρες πως δεν θα πεινάσουν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μιας και ο Γιώργος θα φροντίζει γι’ αυτό.

Ο Γιώργος είχε φτιάξει ένα αυτοσχέδιο καμάκι και κατάφερε μέσα σε λίγη ώρα να εξασφαλίσει το πολύτιμο γεύμα της ημέρας για την ομάδα του που πριν λίγες ώρες είχε κερδίσει και το πρώτο αγώνισμα.

Γεγονός που μεταφράζεται σε 15 λίτρα νερού ΒΙΚΟΣ και αλευριού, έπαθλο που τους εξασφάλισε φαγητό για κάποιες μέρες.

Δείτε το βίντεο με την προσπάθεια του Γιώργου που στέφθηκε με επιτυχία.

Στο στόχαστρο των συμπαικτών της στο “στρατόπεδο” των Μαχητών βρέθηκε η Έλενα Κρεμλίδου, καθώς την ώρα που όλοι έκαναν ό,τι μπορούσαν για να φτιάξουν την καλύβα τους, εκείνη είχε ξαπλώσει.

Γρήγορα φάνηκε ότι η Έλενα Maripoza Κρεμλίδου, δεν ένιωθε καλά, παρ’ όλο που αρχικά είχε καλή διάθεση.

Όμως, στη συνέχεια η Μαριπόζα άρχισε να μην νιώθει καλά και έτσι ξάπλωσε, γεγονός που ενόχλησε τους συμπαίκτες της οι οποίοι δεν είχαν καταλάβει τι ακριβώς της συνέβαινε.

Το γεγονός ότι λίγο πριν, την ώρα που οι άντρες της ομάδας έφτιαχναν τη στέγη για την καλύβα τους η Μαριπόζα έδινε οδηγίες, χωρίς να συμμετέχει ενεργά και έμπρακτα στην όλη προσπάθεια, ενόχλησε κάποιους από τους συμπαίκτες της, όπως για παράδειγμα τον Γιώργο Παπαδόπουλο, ο οποίος έδειξε ενοχλημένος από τη συμπεριφορά της.

Η αδυναμία της Μαριπόζα όμως και η φροντίδα που δέχτηκε από κάποιες από τις συμπαίκτριές της, σύντομα έδωσαν τέλος στην γκρίνια που είχε ξεκινήσει για τη συμπεριφορά της. Δείτε το βίντεο με όλα όσα συνέβησαν με πρωταγωνίστρια τη γνωστή youtuber.

Η πρώτη ένταση βγήκε προς τα έξω στην πλευρά των Διασήμων με πρώτους… μονομάχους την Άννα Μαρία Βέλλη και τον Περικλή Κονδυλάτο.

Οι δύο παίκτες ήρθαν σε αντιπαράθεση καθώς ο γνωστός σχεδιαστής, σε μία βόλτα του στη ζούγκλα βρήκε ένα μικρό καβουράκι-ερημίτη που θεώρησε καλό να πάει στην ομάδα του και να το βράσουν μαζί με το ρύζι για να αποκτήσει λίγη γεύση.

Όταν το είδε η Άννα Μαρία Βέλλη όμως είχε εντελώς αντίθετη άποψη, θεωρώντας πως ήταν κρίμα να το βράσουν και να το θυσιάσουν τέλος πάντων καθώς ήταν τόσο μικρό που καμία γεύση δεν θα έδινε στο ρύζι της ομάδας.

Η άποψή της έβρισκε απόλυτα σύμφωνο τον Αλέξη Παππά ο οποίος αν και πήρε θέση, δεν θέλησε να αναμειχθεί στην όλη αντιπαράθεση των δύο προκειμένου να μην ανάψουν περαιτέρω τα αίματα.

Δείτε τι ακριβώς συνέβη ανάμεσα στους δύο συμπαίκτες της ομάδας των Διασήμων στο παραπάνω βίντεο:

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!