Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

GNTM: Αυτό είναι το μοντέλο που αποχώρησε από το αποψινό επεισόδιο (βίντεο)

Μια νέα δοκιμασία αποχώρησης πραγματοποιήθηκε στο νέο επεισόδιο του GNTM, το βράδυ της Τρίτης.

Συγκεκριμένα, τα 8 μοντέλα συνάντησαν στο σετ την Τάμτα και τον Mente Fuerte, οι οποίοι έφεραν στο ριάλιτι μόδας το νέο τους τραγούδι «Δεν είσαι εδώ» και κάλεσαν τους παίκτες να συμμετέχουν στην promo αφίσα του κομματιού.

Η ενέργεια και οι υποδείξεις τους αποτέλεσαν σπουδαία βοήθεια για τους διαγωνιζόμενους, που έπρεπε να βγάλουν συναίσθημα και κίνηση, καθώς πόζαραν μπροστά από τα γράμματα του τίτλου. Η Ξένια Μοτσκαλίδου, το μοντέλο που πήρε τη δουλειά στο τελευταίο πλατό, έκανε την αντιστοίχιση στα props ενώ αφαίρεσε το δικαίωμα από τον Ανδρέα Αθανασόπουλό να ακούει μουσική, σε ένα concept που απετούσε χορευτικές πόζες. Ο διακεκριμένος φωτογράφος FreddieF., απαθανάτισε τις προσπάθειες των παιδιών, τα οποία δυσκολεύτηκαν, υπό το βάρος των απαιτήσεων.

Μετά την ολοκλήρωση της δοκιμασίας τα αγόρια και τα κορίτσια πήγαν στο πλατό και στάθηκαν απέναντι από τους τέσσερις κριτές – Δημήτρη Σκουλό, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Βίκυ Καγιά, Άγγελο Μπράτη – και άκουσαν τα σχόλιά τους.

Την καλύτερη φωτογραφία πήρε ο Ηρακλής.

Ωστόσο, ένας από τους παίκτες δεν κατάφερε να ικανοποιήσει την κριτική επιτροπή με την απόδοσή του, και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσει.

Ο λόγος για τον Λία.

Έτσι λοιπόν, η Λία Τσουζντάν είδε την πόρτα της εξόδου και έχασε την ευκαιρία της διεκδίκησης του τίτλου του GNTM 3.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!