Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γενέθλια για την Ζέτα Δούκα-Οι δημόσιες ευχές από την κολλητή της Μαρία Ναυπλιώτου (εικόνες)

Σίγουρα τα φετινά γενέθλια της Ζέτας Δούκα ήταν αλλιώτικα λόγω της κατάστασης που όλοι ζούμε, αλλά είχε τόσους ζεστούς ανθρώπους πλάι της και φυσικά την οικογένεια της που και πάλι όμορφα ήταν.

Η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει να σβήνει τα κεράκια στην τούρτα της και σχολιάζει: Το 4 και το 7 ( μαζί με το 10 αλλά δεν ειναι της παρούσης…), ηταν ανέκαθεν οι αγαπημένοι μου αριθμοί. Τώρα που το ένα βρισκει το άλλο Και παρέα συναντούν την…ηλικία μου, την αριθμητική μου τουλάχιστον, δεν μπορώ παρά να είμαι πανευτυχής! Έστω κι αν οι συνθήκες δεν ευνόησαν να γιορτάσω τα γενέθλια μου με τους ανθρώπους που αγαπώ πλάι μου, οι ευχές και η σκέψη τους ήταν μαζί μου! Είμαι ευτυχισμένη γιατί όλα αυτά που χρειάζομαι , τα απλά και ουσιαστικά, τα έχω! Είμαι ευγνώμων που μεγαλώνω όμορφα και η ευχή μου ειναι να συνεχίσω έτσι και καλύτερα!!! Ευχαριστώ @thecakersgr για την υπέροχη τούρτα! Μου σώσατε τα γενέθλια!!!#birthday #47 #happy #blessed #grateful #surrundedbylove #family #friends #lockdown #birthdaythroughcovid19».

 

Με αφορμή αυτή την ημέρα, η κολλητή της και συνάδελφος της Μαρία Ναυπλιώτου της ευχήθηκε δημόσια.

«Την γνώρισα πριν 10 χρόνια περίπου στις πρόβες για την Οδύσσεια στο Εθνικό θέατρο και έμεινα κατάπληκτη από τη δύναμη της σκηνικής της παρουσίας. Αυτό όμως που καθόρισε τη σχέση μας ήταν το καμαρίνι που ήταν πολύχρονο όπως και η πορεία της παράστασης. Γνώρισα έναν άνθρωπο γενναιόδωρο και ειλικρινή

. Μία γυναίκα παρούσα συναισθηματικά που ο λόγος της είναι συμβόλαιο. Πιστή στους φίλους της. Που ονειρεύεται και παλεύει για τα πιστεύω της. Που νοιάζεται τους άλλους. Που έχει προσφέρει έργο στην ελληνική κοινωνία με τη δομή “ανάσα”. Που είναι αφοσιωμένη στην κόρη της και την οικογένεια της…. Ζετάκι μου χρόνια σου πολλά. Να είσαι γερή και δυνατή. Να ζήσεις σαν τα ψηλά βουνά. Να είσαι πάντα αισιόδοξη και μάχιμη. Σ’αγαπώ και σε πιστεύω», έγραψε στο Instagram της η Μαρία Ναυπλιώτου με αφορμή τα γενέθλια της φίλης της.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!