Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Έλενα Μπάση: Η πρώτη της ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το The Bachelor και η σπόντα για την ηλικία της (βίντεο)

Μετά από μια έντονη βραδιά με πολλούς καβγάδες ανάμεσα στα κορίτσια του The Bachelor, ο Παναγιώτης Βασιλάκος αποφάσισε πως η Έλενα Μπάση είναι εκείνη που δεν θα πάρει τριαντάφυλλο και έτσι η τραγουδίστρια αποχώρησε από το ριάλιτι.

Η Έλενα Μπάση αποχώρησε από την τελετή των ρόδων χωρίς να χαιρετήσει τις συμπαίκτριές της, κάτι που παραξένεψε τους τηλεθεατές. Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε η Μαγδαληνή στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», η τραγουδίστρια έχοντας τη διαίσθηση ότι θα φύγει είχε ήδη αποχαιρετήσει τα κορίτσια.
«Η Έλενα είχε τη διαίσθηση ότι θα έφευγε και μας είχε ήδη χαιρετήσει. Εκείνη τη μέρα μας είπε απλά μας είπε να μην την χαιρετήσουμε, γιατί δεν θα μπορούσε να το διαχειριστεί αυτό. Ήθελε απλά να χαιρετήσει τον Παναγιώτη και να φύγει κυρία, όπως και έκανε», δήλωσε η Μαγδαληνή.

Δείτε ΕΔΩ όσα ανέφερε για την πρώην συμπαίκτριά της!

Το βράδυ του Σαββάτου, η Έλενα Μπάση έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το The Bachelor λέγοντας πως ήρθε η ώρα να μιλήσει και αφήνοντας και σπόντα για τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί γύρω από την ηλικία της.

“Μιλήσατε……Πολύ…….Σας άκουσα με προσοχή Σειρά μου τώρα !!!!!Η 38χρονη….ΕΛΕΝΑ ΜΠΑΣΗ”, έγραψε συγκεκριμένα η τραγουδίστρια, η οποία θα μιλήσει τη Δευτέρα στο Happy Day.

Δείτε το βίντεο της:

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!