Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Big Brother: Η συγκίνηση Παναγιώτη και Άννα-Μαρίας, η ψηφοφορία και το αγώνισμα ασυλίας όπως το Survivor (βίντεο)

Ο Παναγιώτης Βαρουξής, ένας από τους δίδυμους παίκτες, ζήτησε να μιλήσει με τον Μεγάλο Αδερφό.

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης του ζήτησε να μάθει αν είναι καλά οι γονείς του.

Με λυγμούς κατάφερε να στείλει ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα τους γονείς του.

«Δεν είναι ακριβώς ότι μου λείπουν, γιατί ήμουν και στρατό και Καλαμάτα μόνος μου, απλά δεν έχω την επικοινωνία… Θέλω να μάθω αν είναι καλά.

Οι γονείς μου για να βρισκόμαστε εδώ που είμαστε κι εγώ και ο Χρήστος έχουν κάνει τα πάντα για μας. Αυτό δεν θέλω να το δείξεις στην τηλεόραση, ούτε για να με λυπηθούν, απλά ήθελα να σου το πω.

Τους γονείς μας πρέπει να τους αγαπάμε. Είναι τόσο μαγικό να μεγαλώνει δίδυμα παιδί και ταυτόχρονα τόσο δύσκολο. Είμαι περήφανος για τους γονείς μας και θέλω να νιώθουν κι εκείνοι περήφανοι», είπε βουρκωμένος ο Παναγιώτης Βαρουξής κι έστειλε το μήνυμά του.

Στην πρώτη ημερήσια, πέραν των εβδομαδιαίων για την αγορά τροφίμων, δοκιμασία του Big Brother κλήθηκαν να συμμετάσχουν σε ζευγάρια οι διαγωνιζόμενοι.

Την Άννα Μαρία Ψυχαράκη, ωστόσο, την δικηγόρο του Μεγάλου Αδελφού δεν την επέλεξε κανένας από τους συγκατοίκους της για να διαγωνιστούν παρέα. Κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα το «λύγισμα» της παίκτριας όταν και βρέθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας του ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

«Στεναχωρήθηκα τόσο πολύ γιατί δεν με διάλεξε κανένας! Έλεγα πως κάποιος θα βρεθεί, δεν είχα σκεφτεί πως είμαστε 17. Τελικά, όμως, δεν ξέμεινε κανένας. Μπορεί να έχουν παρεξηγήσει την υπερκαλοσύνη μου και να το κάνουν για κάποιο λόγο, δεν πειράζει, ο κόσμος έξω θα ξέρει τι άνθρωπος είμαι» σημείωσε χαρακτηριστικά η Άννα Μαρία Ψυχαράκη στο επεισόδιο της Τετάρτης.

Μια αναπάντεχη ψηφοφορία είδαμε στο τρίτο επεισόδιο της πρώτης εβδομάδας του ριάλιτι.

Ο Μεγάλος αδερφός ζήτησε από τους παίκτες να ψηφίσουν ο ένας τον άλλον βάζοντας εικονίδια αγάπης, like, dislike, φιδιού αλλά και εμετού.

Τα αποτελέσματα της εν λόγω ψηφοφορίας θα μάθουν οι παίκτες στο αποψινό επεισόδιο (2-09) δίχως όμως να γνωρίζουν ποιος παίκτης έχει ψηφίσει ποιον.

Ένας ένας λοιπόν μπήκε στο δωμάτιο επικοινωνίας κι έριξε την ψήφο του.

Εκεί, είδαμε πραγματικά ποιος συμπαθεί ποιον και ποιος θεωρεί «φίδι» τον συγκάτοικό του.

Δοκιμασία ασυλίας που θυμίζει Survivor!

Μια ημερήσια αποστολή που τους έθεσε ο Μεγάλος Αδερφός θα κρίνει ποιος παίκτης θα έχει την ασυλία για αυτή την εβδομάδα.

Αυτή τη φορά η δοκιμασία έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού από το αποτέλεσμα θα φέρει και μια ασυλία.

Ο Μεγάλος Αδερφός ζήτησε από τους παίκτες να χωριστούν σε ζευγάρια και να μπορέσουν να κρατήσουν την ισορροπία τους πάνω σε ένα στύλο.

Αυτό το ζευγάρι που δεν θα πέσει μέχρι το τέλος της δοκιμασίας θα είναι και οι μεγάλοι νικητές.

O λόγος για την Χριστίνα και την Ράνια.

Το κρεβάτι με τον αριθμό 13 έχει επιλέξει η Σοφία Δανέζη και ναι, αυτός είναι ο τυχερός της αριθμός.

Γιατί; Την αποκάλυψη έκανε ο Μεγάλος Αδερφός στην ίδια την παίκτρια.

Της ανακοίνωσε λοιπόν πως για αυτή την εβδομάδα εκείνη θα έχει ένα προνόμια.

Θα μπορέσει να σώσει έναν παίκτη από την αποχώρηση. Ακόμη κι αν η ίδια ψηφιστεί θα έχει την επιλογή να εξαιρέσει την εαυτό της από τη διαδικασία της αποχώρησης.

Μέχρι τώρα έχουμε δει το πληθωρικό μπούστο σχεδόν όλων των κοριτσιών, αποκαλυπτικά μαγιό, σέξι πλάνα αλλά αυτό αλήθεια τώρα, δεν το περιμέναμε!

Η κάμερα ζούμαρε στο μπάνιο των ανδρών κι έτσι το τηλεοπτικό κοινό είχε κι αυτή τη «χαρά» να δει τα οπίσθια παίκτη!

Μπήκε να κάνει το ντους του και το πλάνο… αναπόφευκτο!

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!