Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

ON TIME: Η Ιωάννα Μαλέσκου μετακόμισε στα Βόρεια Προάστια. Η συγκίνηση και η βοήθεια

Τα πράγματα της μάζεψε από το σπίτι της στην Κρήτη η Ιωάννα Μαλέσκου αφού την ερχόμενη βδομάδα μετακομίζει στην Αθήνα. Η «Μενεγάκη της  Κρήτης» όπως την αποκαλούν,  σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «ΟΝ time» θα έρθει νωρίτερα στην πρωτεύουσα καθώς θέλει να προετοιμαστεί για το νέο της επαγγελματικό βήμα στον ΣΚΑΙ  και να έχει αρκετό χρόνο μπροστά της! Αρχές του μήνα ξεκίνησε να αναζητά το νέο της σπίτι το  οποίο σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ήθελε να βρίσκεται κοντά στο στούντιο Alfa  από  όπου θα «εκπέμπει» και η εκπομπή της.

 

 

Η Ιωάννα Μαλέσκου ήθελε να βρίσκεται κοντά ώστε να μην την τρώνε οι διαδρομές καθώς δεν έχει συνηθίσει την κίνηση της Αθήνας και δεν θέλει να χάνει χρόνο στην οδήγηση. Έτσι από την αρχή αναζητούσε σπίτι στο Μαρούσι και στα Μελίσσια. Μέχρι που βρήκε αυτό που της έκανε το κλικ. Η Ιωάννα που  τις περασμένες μέρες «πεταγόταν» στην Αθήνα για να κάνει δοκιμαστικά με τους υποψήφιους συνεργάτες της, έδειξε μεγάλη συνέπεια αλλά και πειθαρχεία στους ανθρώπους του ΣΚΑΙ που εντυπωσιαστήκαν όχι μόνο με το άψογο παρουσιαστικό της αλλά και με τον ευγενικό χαρακτήρα της αλλά και την ευχέρεια του λόγο  της.

 

 

 

 

Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο δοκιμαστικό ενώ τη Δευτέρα θα γνωρίζουν όλοι την ομάδα που θα την πλαισιώνει. Η ίδια μέχρι τότε θα έχει φέρει και όλα τα πράγματα της από την Κρήτη τα οποία μάζεψε με μεγάλη συναισθηματική φόρτιση όπως μας μετέφερε κοντινό της πρόσωπο. Στο νέο της ξεκίνημα θα την βοηθήσουν δυο καλές της φίλες που θα έρθουν για λίγες μέρες στην Αθήνα μέχρι να ολοκληρωθεί η μετακόμιση  και η όμορφη Ιωάννα να βρει τους ρυθμούς της.

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!