Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι τάσεις στα νύχια που θα κυριαρχήσουν το φετινό καλοκαίρι

Το καλοκαίρι του 2020 είναι εδώ, αφήνοντας πίσω αυτή τη δύσκολη περίοδο που περάσαμε και φέρνοντας ξανά το χαμόγελο και τη διάθεση μας στα ύψη. Οι γυναίκες έχουμε αρχίσει να ανανεώνουμε την εμφάνιση μας  ξεκινώντας από τα νύχια μας και η Βίκυ Κουμούτσου, ηθοποιός και ιδιοκτήτρια του ολοκαίνουριου beauty salon στο Κολωνάκι, 7th Heaven Salon (Σκουφά 37) είναι μαζί μας για να μας ενημερώσει για τα χρώματα και τα σχέδια που είναι στη μόδα το φετινό καλοκαίρι.

«Η πιο hot τάση για το καλοκαίρι του 2020 είναι τα παστέλ χρώματα! Επιλέξτε αποχρώσεις του ροζ, μωβ, ροδακινί, γαλάζιου, κίτρινου και φυστικί είτε συνδυάζοντας τα, είτε φτιάχνοντας πάνω τους ωραία γραμμικά σχέδια».

 

View this post on Instagram

 

More sunshine, more sunflowers, more nails!!! 🌼

A post shared by 7th Heaven (@7th_heaven_salon) on

 

 

 

Όσον αφορά το σχήμα που θα δώσετε στα νύχια σας τότε η επιλογή είναι μία! «Το σχήμα για τα νύχια του 2020 είναι σίγουρα το αμυγδαλωτό και για αυτές που ψάχνουν κάτι πολύ εντυπωσιακό το stiletto nails.Και για μια ολοκληρωμένη και αστραφτερή εμφάνιση μην ξεχάσετε να παίξετε λίγο με τη χρυσόσκονη, τα glitters ή τα strass καθώς αποτελούν must για το φετινό καλοκαίρι».

 

 

Άλλη μία τάση για το καλοκαίρι του 2020 αποτελούν τα μεταλλικά χρώματα αλλά και τα φωσφοριζέ, τα οποία θα τα δεις παντού στο Instagram και αποτελούν την πρώτη επιλογή όλων των διάσημων προσώπων. Αν θέλετε ένα λαμπερό σχέδιο δοκιμάστε τις μεταλλικές αποχρώσεις που δημιουργούν το εντυπωσιακό εφέ του καθρέφτη. «Για να αναδειχτούν καλύτερα αυτά τα χρώματα είναι καλύτερο τα νύχια να μην είναι κοντά. Ζωγραφίστε πάνω τους τελείες, γραμμές ή διακοσμητικά σχέδια και απογειώστε την καλοκαιρινή σας εμφάνιση», μας συμβουλεύει η Βίκυ.

Τα nude χρώματα αποτελούν επίσης  τάση για φέτος, τα οποία δείχνουν περιποιημένα και κομψά χωρίς υπερβολές. Για τις πιο τολμηρές ένα ωραίο nail art σε ένα νύχι μπορεί να κάνει τη διαφορά!

 

 

Το απόλυτο χρώμα του φετινού καλοκαιριού είναι το κίτρινο, ή το μπανανί όπως μας αρέσει να το αποκαλούμε. Με λίγη χρυσόσκονη πάνω ή ένα ωραίο γραμμικό σχέδιο είμαστε έτοιμες για παραλία! «Το κίτρινο μπορεί να χρησιμοποιηθεί  και ως βάση για να δημιουργήσετε ωραία λουλούδια, καθώς τα φλοράλ σχέδια και ιδιαίτερα αυτά με τα τρισδιάστατα διακοσμητικά, αποτελούν  άλλη μία κορυφαία  τάση για το φετινό καλοκαίρι η οποία χρησιμοποιήθηκε πολύ στις πασαρέλες των διάσημων οίκων μόδας».

Μία απόλυτα trendy επιλογή για το καλοκαίρι του 2020 είναι το διαφορετικό  χρώμα  σε κάθε νύχι, διαλέγοντας βέβαια κάθε φορά αποχρώσεις από την ίδια χρωματική  παλέτα. «Το λεγόμενο rainbow manicure κορίτσια είναι η απόλυτη επιλογή για τις καλοκαιρινές σας διακοπές φέτος! Αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες τάσεις και δεν προλαβαίνουμε στο μαγαζί να διαλέγουμε χρώματα ειδικά  για τις νεότερες πελάτισσές μας»!

 

 

Για όμορφα και περιποιημένα νύχια άλλη μια κλασική αλλά διαχρονική επιλογή είναι το κόκκινο σε όλες τις αποχρώσεις του. Πρόκειται για ένα χρώμα που λατρεύουν οι γυναίκες, αλλά ακόμα περισσότερο οι άντρες,! Χρησιμοποιήστε το κάνοντας nail art ή γραμμικά σχέδια και συνδυάστε το με ένα κόκκινο κραγιόν και κλέψτε τις εντυπώσεις!

Αν είστε λάτρεις του γαλλικού μανικιούρ τότε ήρθε ή ώρα να το επιλέξετε μεν, να το ανανεώσετε δε. «Ξεχάστε την λευκή γραμμή του γαλλικού για φέτος και επιλέξετε όποια άλλη απόχρωση σας αρέσει, δίνοντας μια πιο παιχνιδιάρικη όψη στο μανικιούρ σας. Επίσης, μπορείτε να σχεδιάσετε τη γραμμή στη βάση του νυχιού ή στο πλάι».

 

Ιδιαίτερο σχέδιο αποτελεί και το χρωματιστό πλαίσιο γύρω από τα νύχια ή το ombre σε κάθε απόχρωση και συνδυασμό, πάντα με ένα ωραίο nail art ή γραμμικό σχέδιο.

Για όσες δεν αγαπάτε τα βερνίκια ή έχετε ταλαιπωρημένα νύχια κανένα πρόβλημα! Ο μινιμαλισμός σαν τάση είναι ήδη εδώ και απαιτεί άβαφα νύχια με μικρά διακριτικά σχέδια πάνω σε μία θρεπτική βάση, η οποία και τα φροντίζει αλλά και ακολουθεί τις νέες τάσεις της μόδας. «Η επιλογή του σχήματος του νυχιού εδώ είναι τα κοντά στρογγυλά νύχια, τα οποία παίρνουν την πρώτη θέση από τα τετράγωνα νύχια της προηγούμενης σεζόν».

 

Δοκιμάστε τις υπέροχες καλοκαιρινές προτάσεις της Βίκυς Κουμούτσου στα νύχια σας, ανανεώστε την εμφάνιση σας  με τον πιο όμορφο τρόπο και τραβήξτε όλα τα βλέμματα πάνω σας.

Η Βίκυ Κουμούτσου – διευθύντρια του 7th Heaven Salon

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!