Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Απολαυστικό βίντεο! Ο Διονύσης Ζάχος παίρνει το ίδιο πρωινό με τον Σάκη Ρουβά

Tο βίντεο που έγινε viral με τον Σάκη Ρουβά να διαφημίζει τι περιλαμβάνει το πρωινό του, ενέπνευσε τον διάσημο μίμο Διονύση Ζάχο να δώσει την δική του εκδοχή… Άλλωστε ο ταλαντούχος καλλιτέχνης, κάθε φορά που μιμείται τον Έλληνα ποπ σταρ στα σόου του,  αποθεώνεται από το κοινό  του που τον ακολουθεί πιστά εδώ και 20 χρόνια.

«Καλημέρα ήθελα να μοιραστώ σήμερα μαζί σας το πρωινό μου», μας λέει  από το τραπέζι στην κουζίνα του σπιτιού του.

«Το πρωινό μου αποτελείται από πολύ απλά πράγματα όπως αβοκάντο, ξηρούς καρπούς, ταχίνι με μέλι, ελιές και ψωμάκι» αναφέρει στο ύφος καθώς μασουλάει και οι «ρουβίτσες» λιώνουν με τον 48χρονο star που ωριμάζει σαν το παλιό καλό κρασί και εξακολουθεί να αποτελεί πολυπόθητο πρόσωπο στις διαφημιστές εταιρίες. 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Breakfast time 🥑 w/ @sakisrouvas _____________________________________________________________ #SakisRouvas #TeamSakis #GM #GoodMorning #Breakfast #BreakfastTime

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SAKIS ROUVAS OFFICIAL FANCLUB (@sakisrouvas_ofc) στις

 

Ο ταλαντούχος  καλλιτέχνης Διονύσης Ζάχος που σατιρίζει έξυπνα τους πάντες και μιμείται εκπληκτικά πάνω από 60 γνωστές προσωπικότητες, εμφανίστηκε ως Σάκης Ρουβάς και πήρε το πρωινό του αναπαριστώντας τον γνωστό τραγουδιστή. Δείτε το πραγματικά απολαυστικό βίνντρο του Διονύση Ζάχου.

 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Καλημερα καμαρια!!! 🦋 Σημερα θελω να μοιραστώ μαζι σας το πρωινό απλό κ υγιεινό «Σακης»😂💝😂

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dionisis Zachos (@dionisis_zachos) στις

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!