Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Βελίκα Καραβάλτσιου στη Σκιάθο για το MEGA – Backstage εικόνες

Στην όμορφη Σκιάθο βρίσκεται τις τελευταίες μέρες  η Βελίκα Καραβάλτσιου όπου μεταφέρει για το Mega   τις προετοιμασίες για το άνοιγμα των οργανωμένων πλαζ. Η γνωστή  δημοσιογράφος βρίσκεται στην γνωστή παραλία Κουκουναριές ενώ επισκέφτηκε το επιβλητικό  Skiathos Palace  με την καταπληκτική θέα στις Κουκουναριές για το ρεπορτάζ της.

Εκεί μαζί με τους συνεργάτες τους εξασφάλισαν υπέροχα πλάνα από την παραλία ενώ η ίδια ανέβασε και στα social media  εικόνες. Τη Βελίκα Καραβάλτσιου υποδέχθηκε ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου Λάμπρος Σανιδάς ο οποίος δηλώνει πως ετοιμάζονται για τις  πρώτες αφίξεις «Η ένωση ξενοδόχων της Σκιάθου δηλώνει έτοιμη να υποδεχθεί τον κόσμο.

Με τον Λάμπρο Σανιδά, υπεύθυνο του skiathos Palace

Σε συνεργασία με τις ελληνικές υγειονομικές αρχές και την κυβέρνηση, σχεδιάζουμε το μοντέλο επανεκκίνησης του τουρισμού. Έχουμε διαβάσει όλα τα πρωτοκολλά, έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και είμαστε σε επαφή με τα ξένα πρακτορεία και προχωρούμε στην υλοποίηση των αιτημάτων τους ενώ περιμένουμε τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για να ξεκινήσουμε» δηλώνει

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!