Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

8ο Βραβείο για τη διεθνή σταρ Δέσποινα Μοίρου ως “Woman of the Year 2020”

Το καλύτερο δώρο για τη γιορτή της γυναίκας δέχτηκε η διεθνής ηθοποιός, σε βράβευση που έγινε στις 8 Μαρτίου, όπου ψηφίστηκε ως μια από τις ισχυρότερες γυναίκες του Χόλυγουντ. Είναι το όγδοο βραβείο της ηθοποιού-συγγραφέα-επιστήμων (καθώς γράφει ακόμα και μελέτες αστρονομίας). Η ταλαντούχα ηθοποιός βραβεύτηκε για την ισχύ που έχει στο Χόλυγουντ, επηρεάζοντας το κοινό μέσω των ζωντανών εμφανίσεων της, όπως Stand Up shows αλλά και μέσα από συναυλίες των Pink Floyd που συνεργάζεται, έως σειρές και ταινίες σε κορυφαία κανάλια που συμμετέχει. Τα ξένα μέσα την αποκαλούν χαμαιλέοντα καθώς έχει την ικανότητα να μεταπηδά με άνεση από το δράμα στην κωμωδία καθηλώνοντας κάθε φορά το κοινό με τις ερμηνείες της.

Αξίζει να σημειωθεί ο φιλανθρωπικός της ρόλος, ως μέλος του “Αμερικανικού συλλόγου Αστέγων” όπου προσφέρεται στέγη, φαγητό και ιατρική περίθαλψη σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, διαθέτοντας ποσό από τα έσοδα των Stand Up comedy show της. Σημαντικός επίσης είναι ο ρόλος της σε μεγάλο νοσοκομείο παιδιών με σπάνιες παθήσεις και αυτισμό καθώς και στη διεθνή αμνηστία στηρίζοντας τα ανθρώπινα δικαιώματα και βοηθώντας πρόσφυγες και μετανάστες παγκοσμίως. Έτσι το βραβείο αυτό αποτελεί μια επιβράβευση και για την αξιόλογη προσωπικότητά της, εκτός από το αναγνωρισμένο ήδη ταλέντο της.

 

 

Μεταξύ των επίσημων προσκεκλημένων γυναικών ήταν και η εγγονή του Μαχάτμα Γκάντι , Κιρτι Μενον Γκάντι , η παραγωγός Λανα Σβετλάνα , το μοντέλο Ρίμα Σεπιεν κ.α. Πρόσφατα βρέθηκε υποψήφια για βραβείο ερμηνείας στην Αμερικανό-Καναδέζικη παραγωγή «light touch» για τον ρόλο της αστυνομικού. Η νέα ταινία που πρωταγωνιστεί «Japanese Borsch» κέρδισε το βραβείο αγαπημένης ταινίας κοινού στο New York Academy film festival.

 

Τα βραβεία της διαδέχονται το ένα το άλλο. Συγκεκριμένα έχει βραβευτεί ως συγγραφέας συνολικά 3 φορές, ως καλύτερη Stand Up κωμική ηθοποιός 2 φορές, ως συγγραφέας ταινίας μεγάλου μήκους 1 φορά, σαν προσωπικότητα humanitarian, ακτιβίστρια, από τον Λευκό Οίκο 2 φορές μάλιστα με την κόρη του Κένεντυ και τώρα με την εγγονή του Μαχατμα Γκαντι Κιρτι και κατέχει και μια τιμητική διάκριση από τη Νasa.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!