Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κώστας Βουτσάς: Το συγκινητικό αντίο της κόρης του Δώρας, της συζύγου Αλίκης Κατσαβού και το ιδιόχειρο σημείωμα (εικόνες)

Ο άνθρωπος που σκόρπισε δεκαετίες γέλιου στους Έλληνες μέσα από τις ταινίες αλλά και τη θεατρική του παρουσία εισήχθη στο νοσοκομείο στις 7 Φεβρουαρίου με λοίμωξη του αναπνευστικού και αρχικά νοσηλεύτηκε στη μονάδα εμφραγμάτων.Οι θεράποντες ιατροί προχώρησαν στη διασωλήνωσή του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, όπου υποστηρίχθηκε μηχανικά η αναπνοή του.

Τελικά, ο «αιώνιος έφηβος» δεν τα κατάφερε. Ο θάνατός του σκόρπισε θλίψη σε όλη την Ελλάδα.

Πριν λίγες ώρες, η κόρη του, Θεοδώρα Βουτσά, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποχαιρετώντας με τον δικό της τρόπο τον πολυαγαπημένο πατέρα της. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία τους, στη λεζάντα της οποίας αρκέστηκε να γράψει μόνο: «Έρωτας • Βαθύς • Μεγάλος» .

Η Αλίκη Κατσαβού, με μια ανάρτησή της στο Instagram, επίσης ραγίζει καρδιές.

Τέλος και οι «Θεατρικές Σκηνές» αποχαιρέτησαν με τον δικό τους τρόπο τον αγαπημένο ηθοποιό. Συγκεκριμένα, στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram αναρτήθηκε μια φωτογραφία, στην οποία απεικονιζόταν ένα ιδιόχειρο σημείωμα του Κώστα Βουτσα και μία φωτογραφία από την τελευταία συνεργασία τους, στην παράσταση «Χτυποκάρδια στο θρανίο» .

«Οι ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ αποχαιρετούν έναν από τους μεγαλύτερους Έλληνες ηθοποιούς του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και του θεάτρου. Αισθανόμαστε τυχεροί που συνεργαστήκαμε με τον Κώστα Βουτσά. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Όπως μας έγραψε ο ίδιος σε χειρόγραφη αφιέρωση κατά την περίοδο της συνεργασίας μας «Μπορεί να ξεχάσετε αυτά που σας είπα στην καλλιτεχνική μου παρουσία, δεν θα ξεχάσετε όμως αυτά που σας έκανα να αισθανθείτε…». Καλό ταξίδι Κώστα Βουτσά» , έγραφε χαρακτηριστικά η λεζάντα που την συνόδευε.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!