Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Νικόλας Αγγελόπουλος: Τα σούπερ tips που πρέπει να ακολουθήσεις για υγιή μαλλιά 

Οι νέες τάσεις στα μαλλιά αλλά και οι αλλαγές που επιχειρούν οι γυναίκες προϋποθέτουν ένα υγιές μαλλί ώστε να φαίνεται το επιθυμητό αποτέλεσμα.  Με απλούς  τρόπους θα μάθετε πως να τα διατηρείτε τέλεια και να κερδίζετε τα πιο κολακευτικά σχόλια για το νέο σας κούρεμα ή χτένισμα!

 

Τα «Angelopoulos Hair company»   διατηρούν μια φήμη και μια πρωτοπορία στις θεραπείες μαλλιών τόσο στον επαγγελματικό μας κύκλο αλλά και στο ευρύ κοινό που μας παρομοιάζουν με γιατρούς της τρίχας. Η φιλοσοφία των κομμωτών της εταιρείας μας είναι να έχουμε έναν καθαρό καμβά όπως οι ζωγράφοι ώστε να δημιουργήσουμε όσο πιο τέλειο αποτέλεσμα μπορούμε . Για να συμβεί το παραπάνω θα πρέπει να ακολουθήσουμε κάποια βήματα αποκατάστασης είτε υγρασίας ή επανένωσης δεσμών ή και των δυο στις περισσότερες περιπτώσεις. Πριν σας προτείνω μερικές επαγγελματικές θεραπείες που θα μεταλλάξουν την ποιότητα και την υφή των μαλλιών σας , θα σας θυμίσω ότι τη μισή δουλειά τη κάνετε εσείς μόνες σας σπίτι με τα κατάλληλα προϊόντα .

 

Σούπερ tips

Δυο tip για τη σπιτική φροντίδα είναι , πρώτον κάτι το οποίο οι περισσότερες γυναίκες κάνουν λάθος (το πιθανότερο από ελλιπή ή λανθασμένη ενημέρωση)είναι στη σωστή εφαρμογή της μάσκας σε συνδυασμό με το conditioner. Οι περισσότερες γυναίκες μετά το σαμπουάν που κάνουν εφαρμόζουν πρώτα το conditioner και δεύτερη τη μάσκα θεωρώντας ότι έτσι έχουν καλύτερο αποτέλεσμα στη θεραπεία τους . Η σωστή σειρά εφαρμογής είναι μετά το σαμπουάν απλώνουμε σε πολύ καλά ταμποναρισμένα με πετσέτα μαλλιά την επιθυμητή ποσότητα της μάσκας αφήνοντας το χρόνο που γράφουν οι οδηγίες ,όχι λιγότερο διότι δεν θα δουλέψει και όχι παραπάνω διότι δεν θα μας δώσει παραπάνω οφέλη καλύπτοντας τα μαλλιά με κάποιο σκουφάκι μπάνιου ή με διαφανή μεμβράνη κουζίνας ώστε να δημιουργήσουμε επιπλέον θερμότητα .Μετά  το πέρας του χρόνου ξεβγάζουμε καλά και εφαρμόζουμε το conditioner το προβλεπόμενο αναγραφόμενο χρόνο και ξεβγάζουμε .Η παραπάνω διαδικασία γίνεται με αυτή τη σειρά διότι η τεχνολογία της μάσκας είναι να ανοίγει το εξωτερικό περίβλημα της τρίχας ώστε να διεισδύσουν όλα τα θρεπτικά συστατικά της ενώ η τεχνολογία του conditioner είναι για να μαλακώνει και να κλείνει το εξωτερικό περίβλημα της τρίχας «φυλακίζοντας» ότι συστατικό θέλουμε μέσα της

Ιωάννης Αγγελόπουλος, Τατιάνα Στεφανίδου, Νικόλας Αγγελόπουλος

Δεύτερο tip είναι για τις γυναίκες που βάφουν τα μαλλιά τους να αγοράζουν σαμπουάν SULFATE-FREE για να βλέπουν διάρκεια στο χρώμα τους , λόγω ότι τα εν λόγω σαμπουάν έχουν τη τεχνολογία να καθαρίζουν τη τρίχα το ίδιο καλά με τα αλλά χωρίς να ανοίγουν τα λέπια της τρίχας και να χάνονται χρωστικά .

 

Τέλος για το 2020 θα σας πρότεινα θεραπείες με τεχνολογικές καινοτομίες όπως αρμόζουν στη νέα δεκαετία και όχι παλαιοτέρων , όπως την super ενυδατική και αντιοξειδωτική κρύο θεραπεία HAIRTOXX στην οποία δουλεύουμε συστατικά κοσμητικής ιατρικής στους μείον -16 βαθμούς Κελσίου , την υπερσύγχρονη οξυγόνο-θεραπεία που πάλι με προϊόντα κοσμητικής ιατρικής επεμβαίνουμε σε τριχωτό για δερματικά και αραίωση ενώ στη τρίχα για γέμισμα δίνοντας σώμα δηλαδή όγκο , ενδυνάμωση και υγρασία .

Άφησα τελευταία την BLOWOUT ANTI-FRIZZ η οποία μας δίνει μαλλιά χωρίς φριζαριζμα ασχέτως αν τα έχουμε ίσια ή σγουρά.

 

 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!