Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Δρ Ιωάννης Λύρας ανακοινώνει όλα τα νεότερα στον τομέα της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής.

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά του 2019 ο πλαστικός χειρουργός Ιωάννης Λύρας προσκεκλημένος σε εργοστάσιο της

βιομηχανικής ζώνης στα σύνορα Γαλλίας και Ελβετίας, συναντήθηκε με βιομηχάνους και επιστήμονες,¨{συμμετέχοντας σε μια εννεαμελή επιστημονική ομάδα Ελλήνων γιατρών της ομορφιάς( πλαστικών χειρουργών,  δερματολόγων, γυναικολόγων)}. Από τη συνάντηση προέκυψαν πολλά σημαντικά έως συγκλονιστικά συμπεράσματα.

 

Έρευνα ομορφιάς και νεότητας

 

Οι πολιτικοί της Ευρώπης προωθούν συνεχώς προγράμματα έρευνας και καινοτομίας. Τα  νέα προϊόντα ομορφιάς πλησιάζουν όλο και περισσότερο την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών της σύγχρονης γυναίκας και άντρα.

Όπως και οι πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις βελτιώνονται συνεχώς και γίνονται όλο και πιο ανώδυνες και αναίμακτες, έτσι και τα νέα υλικά για τις αισθητικές θεραπείες προσώπου και σώματος, καθώς και τα καλλυντικά, εκμοντερνίζονται. Ο δρ Ιωάννης Λύρας χρησιμοποιεί πάντα τα πιο ασφαλή και πιστοποιημένα υλικά που διατίθενται.

Υαλουρονικό υψηλοτάτης τεχνολογίας

 

Κατά τη πρόσφατη επίσκεψη του στη Γαλλία ο Δρ Γιάννης Λύρας διαπίστωσε προσωπικά ότι το ενέσιμο υαλουρονικο οξύ που χρησιμοποιείται εδώ και μερικά χρόνια από τους πιο έμπειρους γιατρούς της ομορφιάς και τον ίδιο, είναι σήμερα στην καλύτερη ποιότητα όλων των εποχών όταν παράγεται από τις έξι σοβαρότερες εταιρείες του κόσμου. Κυρίως το ευρωπαϊκό υαλουρονικο οξύ είναι απόλυτα ασφαλές και εξαφανίζει -με μακροχρόνια αποτελέσματα- ρυτίδες και χαλάρωση προσώπου και λαιμού σε άντρες και γυναίκες, αλλά και τα προβλήματα ξηρότητας και αισθητικότητας στη γενετική περιοχή της γυναίκας και του άντρα(κόλπος, δέρμα, χείλη).

 

 

 

Φυσικά χείλη

Δεν είναι τυχαίο ότι τα κόκκινα χείλη είναι σήμα κατατεθέν πολλών γυναικών στο πέρασμα των αιώνων από την εποχή της Κλεοπάτρας μέχρι της Marilyn Monroe που καθιερώθηκαν στην ιστορία ως σύμβολα -μεταξύ άλλων- και για το χαρακτηριστικό και σαγηνευτικό μακιγιάζ τους.

 

Διόρθωση ατελειών

 

Τι γίνεται όμως όταν τα χείλη έχουν φυσικές ατέλειες η είναι μικρά; Ως γνωστόν, η κόκκινη απόχρωση δεν συγχωρεί λάθη. Είτε επιθυμείτε σαρκώδη χείλη για έντονο κόκκινο κραγιόν της φωτιάς όπως αυτά που θαυμάζουμε στην Αντζέλινα ΤΖολι και στην Αντριάνα  Λίμα, είτε θέλετε διακριτικά χείλη με εμφανές και ξεκάθαρο περίγραμμα για έντονες μπορντώ-βυσσινί αποχρώσεις, είτε ακόμη εάν είστε λάτρεις των πολύ σκούρων αποχρώσεων που πλησιάζουν το καφέ, υπάρχουν ιδανικοί τρόποι για να το αναδείξατε.

Τα τέλεια κόκκινα χείλη που βλέπετε στις διάσημες κύριες του θεάματος, ο δρ Λύρας τα δημιουργεί με την προσωπική βραζιλιάνικης έμπνευσης τεχνική του, την τεχνική kiss lips, σε μόλις λίγα λεπτά εντελώς ανώδυνα. (www.ioannislyras.gr).

Κουρασμένα μάτια

 

Όλη η χρόνια που πέρασε σίγουρα άφησε τα σημάδια της, τα άγχη, η ταλαιπωρία των εργαζομένων γυναικών, τα ξενύχτια των νεαρών μαμάδων και μη, οι φυσικές ρυτίδες, όλα αυτά  εξαφανίζονται απλά με τη χρήση  του καλύτερου ευρωπαϊκού υαλουρονικού οξέως σε συνδυασμό με τις  τεχνικές τοποθέτησης από τον Δρ Λύρα ,με βάση  τις προσωποποιημενες ανάγκες σας,  στις περιοχές όπου έχει δημιουργηθεί αυτό το κενό- οι λεγόμενες σακούλες κάτω από τα μάτια. Παράλληλα με την τεχνική chic lift ο δρ Λύρας καταφέρνει να σας δώσει, σε λίγα μόνο λεπτά της ώρας, μια εικόνα  ανορθωμένου και νεανικού προσώπου ως γιορτινό δώρο για τον εαυτό σας.

 

Προβληματική γενετική περιοχή

 

Η ξηρότητα του κόλπου, οι ουλές μετά από γεννά, η ελαττωμένη ερωτική ευχαρίστηση, το μικρό μέγεθος χειλιών, ο μαλακός κόλπος, ακόμη και η ακράτεια και, τέλος, οι ασυμμετρίες και μικρές δυσμορφίες της προσωπικής(intimate) γενετικής περιοχής διορθώνονται από την ειδική ιατρική ομάδα της dr Lyras Plastic Surgery με την εφαρμογή του μοναδικού εγκεκριμένου για γυναικολογική χρήση ευρωπαϊκού υαλουρονικού οξέως με συγκλονιστικά

και ημιμόνιμα αποτελέσματα. Σε λίγα μόλις λεπτά και ανώδυνα. Όσες γυναίκες το έχουν προσωπικά δοκιμάσει έχουν ενθουσιαστεί.

 

Ανδρική υπόθεση

 

Και για τις ανάγκες του κάθε άνδρα ο οποίος επιθυμεί να δει τον εαυτό του πιο

ξεκούραστο και ανανεωμένο χωρίς να χάσει τον ανδρισμό του, ειδικά έπειτα από απώλεια κιλών, ο δρ Λύρας χρησιμοποιεί το αποτελεσματικότερο σε καταλληλότητα και ασφαλέστερο υαλουρονικό οξύ, τόσο σε μορφή filler όσο και σε μορφή μέσο θεραπείας

μαζί μα τη μέθοδο PRP για να προσδώσει την όσο το δυνατή καλύτερη μη χειρουργική ανανέωση με την τεχνική liquid lift.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ 
ΔΡ ΙΩΑΝΝΗ ΛΥΡΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΛΙΝΙΚΗΣ  ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΚΡΗΤΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

 

 

 

 

 

 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!