Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πάνος Κοκκινόπουλος: Γιόρτασε τα 70α γενέθλιά του μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος γιόρτασε χθες το βράδυ τα εβδομηκοστά του γενέθλια στο Amber στο κέντρο της Αθήνας.

Ο γνωστός σκηνοθέτης έχει αφήσει την δική του πινελιά στην τηλεόραση με τις αστυνομικές σειρές που υπογράφει, σειρές που έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και τον έχουν ξεχωρίσει.

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος αποφάσισε να γιορτάσει τα γενέθλιά του μαζί με λίγους καλούς φίλους. Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες στα γενέθλια του βρέθηκαν γνωστοί ηθοποιοί που κατά καιρούς έχουν πρωταγωνιστήσει στις σειρές τους, όπως η Θέμις Μπαζάκα, ο Στέλιος Μάινας, η Μπέσυ Μάλφα, η Χριστίνα Αλεξανιάν, ο Δημήτρης Αλεξανδρής και πολλοί άλλοι.

Από το πλευρό του γνωστού σκηνοθέτη δεν θα μπορούσε να λείπει η δεύτερη σύζυγός του, Μπέσυ Βουδούρη. Ο Πάνος Κοκκινόπουλος και η Μπέσυ Βουδούρη υπήρξαν πολλά χρόνια ζευγάρι, απέκτησαν μαζί μία κόρη, την Έλλη και μετά το χωρισμό τους παραμένουν δύο πολύ καλοί συνεργάτες.

Η Μπέσυ Βουδούρη είναι η παραγωγός των σειρών του γνωστού σκηνοθέτη και ο πιο στενός του συνεργάτης. Ο Πάνος Κοκκινόπουλος έχει άλλο ένα παιδί, συγκεκριμένα ένα γιο από τον πρώτο του γάμο. Ο γιος του ζει και εργάζεται μόνιμα στο εξωτερικό, όπου έχει δημιουργήσει και την δική του οικογένεια.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!