Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Nikos – Takis: Μαγεψε με την νέα του κολεξίον Άνοιξη – Καλοκαίρι 2020.

 

Ο Οίκος Μόδας Nikos-Takis παρουσίασε στο Ζάππειο Μέγαρο την συλλογή “THE NEW ERA”, Άνοιξη – Καλοκαίρι 2020.

Η επίδειξη σηματοδοτεί μια νέα αρχή για την εταιρεία, αφού παρουσιάστηκε τόσο το καινούργιο λογότυπο του Οίκου όσο και μια φρέσκια, ανανεωμένη και σύγχρονη εικόνα στις δημιουργίες υψηλής ραπτικής, στα νυφικά αλλά και στα κοστούμια, γαμπριάτικα, business και casual chic.

Την επίδειξη άνοιξε η υπέρλαμπρη, ταλαντούχα και πανέμορφη ηθοποιός Νικολέτα Καρά, φορώντας μια εντυπωσιακή δημιουργία υψηλής ραπτικής σε πριγκιπικό στυλ, δίνοντας με τον καλύτερο τρόπο το στίγμα της συλλογής. Στην πασαρέλα περπάτησαν 37 μοντέλα, ανάμεσα τους και πέντε κορίτσια που αποχώρησαν από το GNTM 2.

Στις ανδρικές δημιουργίες κυριάρχησε το μπλε χρώμα σε όλες τις αποχρώσεις, το πράσινο, το κίτρινο, το σομόν, το κοραλλί αλλά και το διαχρονικό, all time classic, μαύρο.

Στις γυναικείες δημιουργίες υψηλής ραπτικής κυριάρχησε η δαντέλα και οι διαφάνειες σε αποχρώσεις του καπουτσίνο, του εκρού, του μπλε και του κόκκινου. Οι προτάσεις του Οίκου στα νυφικά περιλαμβάνουν ρομαντικά νυφικά σε λευκό, εκρού και σομόν αποχρώσεις.

Για πρώτη φορά παρουσιάστηκαν σε επίδειξη μόδας του Οίκου νυφικό και 3/Piece σύνολα για +SIZE που πλέον αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της συλλογής Nikos-Takis.

Τα καπέλα και οι κουάφ των μοντέλων ήταν δημιουργίες της κας. Χριστίνας Λυμπεροπούλου και σχεδιάστηκαν ειδικά για την επίδειξη. Τα γυναικεία υποδήματα ήταν GIANNA KAZAKOU ενώ τα ανδρικά είναι από τη συλλογή του Οίκου.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν ο Πρέσβης της Ουκρανίας κ. SHUTENKO SERGIL και η Γενική Πρόξενος της Ουκρανίας κα THISHENKO ANNA, η Χριστίνα Μαραγκόζη, ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Κώστας Σόμμερ, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου και ο Τρύφων Σαμαράς.

 

 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!