Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Όσα έγιναν στο press party για το θεατρικό έργο του Καπουτζίδη (εικόνες)

Έχοντας στο ενεργητικό του μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες («Στο Παρά Πέντε», «Σαββατογεννημένες», «Εθνική Ελλάδος»), ο πολυμήχανος Γιώργος Καπουτζίδης αποφάσισε να ξαναπιάσει την πένα του και να γράψει το πρώτο θεατρικό έργο, το οποίο και παρουσιάζει από την ερχόμενη Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στο θέατρο Ήβη.

Πρόκειται για μια σπαρταριστή  κωμωδία με τίτλο «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του», στην οποία ο Γ. Καπουτζίδης συναντά (ξανά) την Κατιάνα Μπαλανίκα και ένα θίασο νέων ταλαντούχων ηθοποιών.

Το freddonews βρέθηκε στο πάρτυ όπου εκεί έδωσαν το «παρών» οι συντελεστές της παράστασης και μίλησαν για το έργο και τα νέα τους σχέδια.

Ανάμεσα τους φυσικά ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος μας δήλωσε: «Είναι όντως ένα νέο εγχείρημα, γράφω πρώτη φορά για το θέατρο, αν και είχα κάνει διασκευή άλλα τρία μιούζικαλ, αλλά το σίγουρο είναι πως πρώτη φορά έκανα σκηνοθεσία. Γι’ αυτό είχα πολύ άγχος. Αλλά πιστεύω πήγαν όλα καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος! Μου αρέσει που φτιάχτηκε αυτή η παρέα, παρέα νέων ανθρώπων, ταλαντούχων, που συνεργάστηκαν εξαιρετικά όλο αυτό το διάστημα των προβών, με αλληλεγγύη, αγάπη και συναδελφικότητα. Δεν δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα και αυτό είναι σημαντικό».

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΝΤ

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΨΑΡΡΟΣ ΑΝΘΗ ΣΑΒΒΑΚΗ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ ΜΑΡΙΛΟΥ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΥ

ΝΑΤΑΛΙΑ ΑΡΓΥΡΑΚΗ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

 

ΕΦΗ ΜΑΛΤΕΖΟΥ ΖΩΗ ΜΠΕΛΟΥΚΑ ΕΛΕΝΑ ΒΡΕΤΤΟΥ ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!