Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Το 1ο Rap contest έφτασε επιτυχώς στο τέλος του (εικόνες-βίντεο)

Το 1ο Rap contest του Momus Network σε συνεργασία με τους Μηδενιστή και Spikes έφτασε επιτυχώς στο τέλος του, όπου και επιλέχθηκε ο μεγάλος νικητής.

Περισσότερες από 320 συμμετοχές μέσα σε λιγότερο από 3 εβδομάδες αξιολόγησαν οι Μηδενιστής και Spikes για να καταλήξουν στον νέο και πολλά υποσχόμενο rapper Otto Synth.

Ο νικητής πέρα από το χρηματικό έπαθλο θα κερδίσει και την ευκαιρία να ηχογραφήσει και να κυκλοφορήσει το κομμάτι του μέσω της μεγάλης δισκογραφικής εταιρίας Panik Records. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Το Momus θέλει να δώσει συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν, καθώς ο πήχης ήταν ιδιαίτερα υψηλός, κάτι το οποίο έκανε την τελική επιλογή ακόμη πιο δύσκολη.

 

View this post on Instagram

 

Το 1ο rap contest του @momusnetwork σε συνεργασία με τον @midenistis_zn και τον @evan_spikes έφτασε στο τέλος του! Περισσότερες από 320 συμμετοχές μέσα σε λιγότερο από 3 εβδομάδες αξιολόγησαν οι Μηδενιστής και Spikes για να καταλήξουν στον νέο και πολλά υποσχόμενο @ottosynth1. Ο νικητής πέρα από το χρηματικό έπαθλο θα κερδίσει και την ευκαιρία να ηχογραφήσει και να κυκλοφορήσει το κομμάτι του μέσω της μεγάλης δισκογραφικής εταιρίας @panik_entertainement_group. Συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν, ο πήχης ήταν ιδιαίτερα υψηλός!

A post shared by Momus Network (@momusnetwork) on

Μηδενιστής

Ο νικητής του 1ου Rap contest, Otto Synth

. Μηδενιστής

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!