Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ιωνικές Γιορτές 2018: Όλο το πρόγραμμα του φεστιβάλ Νέας Σμύρνης!

 

Ένα μεγάλος μέρος της επιτυχίας του σπουδαίου Πολιτιστικού Φεστιβάλ του δήμου Νέας Σμύρνης, τα τελευταία χρόνια, θα πρέπει να πιστωθεί στη μεγάλη προσπάθεια του αντιδημάρχου κ. Βαγγέλη Χατζατουριάν, επικεφαλής του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού της πόλης!

Οι Ιωνικές Γιορτές του Δήμου Νέας Σμύρνης «κάνουν τη διαφορά» στα Πολιτιστικά δρώμενα της Αθήνας και το αποδεικνύουν αυτό οι σχεδόν 80.000 επισκέπτες που περνούν κάθε Σπτέμβριο από το Άλσος Νέας Σμύρνης, εκδηλώνοντας την θερμή ανταπόκρισή τους στη δουλειά και στην κοπιώδη προσπάθεια που καταβάλλεται, ώστε να υπάρξει ένα απολύτως άρτιο καλλιτεχνικά και πρακτικά αποτέλεσμα.

«Η μόνη αντιβίωση για την καταπολέμηση του κτήνους που περιέχουμε είναι η παιδεία και ο πολιτισμός. Η αληθινή παιδεία και ο πολιτισμός που δεν εφησυχάζουν, αλλά πολλαπλασιάζουν τα ερωτήματα.»

Αυτήν ακριβώς, την κουλτούρα που περιγράφει ο μεγάλος μας μουσικοσυνθέτης, Μάνος Χατζηδάκις, υπηρετεί ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου της πόλης μας, υποστηρίζοντας έμπρακτα, με τις εκατοντάδες μοναδικές παραγωγές που πέρασαν τα τελευταία 20 χρόνια από το Άλσος Νέας Σμύρνης, πως ο πολιτισμός είναι εκείνος που έχει τη δύναμη να ενώνει τις διαδρομές της σκέψης μας, ενθαρρύνοντας τη συνύπαρξή μας σε περιβάλλον δημιουργικότητας, γέννησης και υλοποίησης ιδεών.

Φέτος το Φεστιβάλ ξεκινά στις 27 Αυγούστου και ολοκληρώνεται στις 14 Οκτωβρίου με τον Αγώνα Δρόμου Ιστορικής Μνήμης που διοργανώνουμε για τέταρτη συνεχή χρονιά, προσδοκώντας να ξεπεράσουμε τους 6.000 δρομείς που κατέκλυσαν πέρυσι την πόλη μας, στέλνοντας δυναμικά μήνυμα μνήμης για τις Αλησμόνητες Πατρίδες.

Περιλαμβάνει, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, χορό, παιδικό θέατρο, αφιερώματα σε μεγάλους καλλιτέχνες, κινηματογραφικές προβολές καθώς και άλλες μορφές έκφρασης και κουλτούρας από τον διεθνή και τον ελληνικό χώρο.

Αναγνωρίζοντας τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής και φέτος, όπως και πέρυσι, διατηρούμε το χαμηλό συμβολικό αντίτιμο των 5 ευρώ για τους Δημότες και κατοίκους της πόλης μας, ενώ υπάρχουν και πολλές δωρεάν παραστάσεις. Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης σας υποδέχεται στις Ιωνικές Γιορτές που με κόπο, αγάπη και μεράκι διεκδίκησαν και κέρδισαν επάξια την φήμη ενός από τα μεγαλύτερα πολιτιστικά φεστιβάλ της Αθήνας.

Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα:

 

 

 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!