Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γνωστή Ελληνίδα ξεσπά : «Έχεις κόμπλεξ κατωτερότητας και …»-Τι συνέβη; (Εικόνα)

Οι φωτιές που ξέσπασαν την προηγούμενη εβδομάδα στην Αττική εκτός από τις μεγάλες καταστροφές και τον χαμό δεκάδων ανθρώπων που έφεραν, πυροδότησαν και πολλές αντιδράσεις και τσακωμούς.

Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και το δημόσιο ξέσπασμα της πασίγνωστης Ελληνίδας η οποία δεν δίστασε να ανεβάσει ένα αιχμηρό κείμενο στα social media της.

Η ίδια έκανε μια ανάρτηση στο Instagram της όπου κατακρίνει δημοσίως μια follower της η οποία της απάντησε αρνητικά κάτω από μια δημοσίευση που έκανε σχετικά με τα ανήλικα θύματα της θανατηφόρας πυρκαγιάς.

Ο λόγος για την Μαριλένα Παναγιωτοπούλου.

Η πασίγνωστη Ελληνίδα δημοσίευσε το στο Instagram της το προφίλ εκείνης της follower και τόνισε πως την έχει κάνει μπλοκ με σκοπό να παρακινήσει και τους υπόλοιπους να το κάνουν. Γιατί όμως;

Η ίδια αναφέρει στην λεζάντα πως η συγκεκριμένη έκανε ένα αρνητικό σχόλιο κάτω από τη δημοσίευση με τα ανήλικα και όταν η Παναγιωτοπούλου της έστειλε μήνυμα προσωπικά για να κάνουν μια συζήτηση επί του θέματος εκείνη αρνήθηκε και επιτέθηκε με λόγια όπως: «Μην προσποιείσαι πως σε νοιάζει» και «Πάρε το ελικόπτερο σου και πήγαινε πίσω στη Μύκονο».

Όπως είναι λογικό οι φράσεις αυτές εξόργισαν την Μαριλένα Παναγιωτοπούλου και την οδήγησαν στην τελευταία της ανάρτηση όπου αντεπιτίθεται με κατηγορίες για κόμπλεξ κατωτερότητας και μας παρακινεί όλους να μπλοκάρουμε τα αρνητικά άτομα και από τους λογαριασμούς μας και από τη ζωή μας και να θυμόμαστε να είμαστε θετικοί και να αγαπάμε ο ένας τον άλλο.

Δείτε εδώ την ανάρτησή της:

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!