Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η επική απάντηση της Γερμανού όταν της είπαν πως η Σπυροπούλου την έδιωξε σε μια νύχτα από εκπομπή

Η Ναταλία Γερμανού παρακολουθεί φανατικά το Survivor 2018 και μάλιστα, σχολιάζει μέσω του Twitter τα όσα γίνονται σε κάθε επεισόδιο. Η παρουσιάστρια δεν διστάζει να λέει ανοιχτά τη γνώμη της και να στηρίζει δημόσια παίκτες του reality επιβίωσης.

Στο χθεσινό επεισόδιο, κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας η Ναταλία έκανε ένα άκρως χιουμοριστικό σχόλιο. Όλη η ομάδα των Διασήμων ψήφισε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για να τεθεί ως υποψήφια για αποχώρηση. Τότε, η Ναταλία έγραψε στον λογαριασμό της: “Μωρ δεν πα να την ψηφίζετε ως το 15 Αύγουστο”!

Ένας από τους διαδικτυακούς της φίλους, απάντησε στο εν λόγω σχόλιο της παρουσιάστριας, γράφοντας: “Εσύ τα ξέρεις καλύτερα. Σε μια νύχτα σε έδιωξε από την εκπομπή!”. Εννοώντας την εκπομπή Μες την καλή χαρά, όπου οι δύο παρουσιάστριες συνεργάστηκαν. Η Ναταλία όταν το διάβασε του έγραψε μια επική απάντηση: “Με μπερδεύεις με άλλες”!

Να σας θυμίσουμε ότι τότε τα δημοσιεύματα ήθελαν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να ευθύνεται για την απομάκρυνση της Ευαγγελίας Αραβανή από την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου.

Δείτε την συνομιλία:

germanou-spuropoulou-mestin

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!