Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σοκ: Τα σκελετωμένα πόδια πασίγνωστης ηθοποιού προκαλούν ανησυχία (Εικόνες)

Στην αρχή η διπλή μαστεκτομή, στη συνέχεια η υστερεκτομή και το διαζύγιο με τον Μπράντ Πίτ σαν τελειωτικό χτύπημα δεν την έχουν επηρεάσει βαθιά μόνο ψυχολογικά. Έχουν και τις επιπτώσεις τους στην εξωτερική της εμφάνιση.

Η εικόνα της αδύνατης γυναίκας μεν, με εκρηκτικές καμπύλες δε, αυτής της σέξι καλλονής που γνώρισαν όλοι ως Ατζελίνα Τζολί, φαίνεται ότι ανήκει στο παρελθόν. Τη θέση έχει πάρει η εικόνα μιας γυναίκας λαμπερής μεν, φρικτά αδύνατης δε. Η χολιγουντιανή σταρ έχει μετατραπεί σε σκιά του εαυτού της.

Πολλά περιοδικά κατά καιρούς έχουν δημοσιεύσει φωτογραφίες της αποστεωμένης Ατζελίνας, άλλοι τόσοι έχουν γράψει για τις φήμες περί ανορεξίας.

Τελευταία η ηθοποιός φαίνεται ότι είχε βρει τον τρόπο να καμουφλάρει την αδυνατισμένη εικόνα της φορώντας πάντα μαύρα, χρώμα που… μπερδεύει, και φυσικά φορώντας πάντα μακριά φορέματα.

Νιώθοντας προφανώς πιο άνετα, ωστόσο η Ατζελίνα Τζολί πριν λίγες ημέρες στα Hollywood Film Awards αποφάσισε να φορέσει κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτά που μας έχει συνηθίσει: Ένα μίνι μαύρο πλεκτό φόρεμα. Της πήγαινε μεν αποκάλυπτε τα υπερβολικά αδύνατα πόδια της δε. Και οι φήμες περί ανορεξίας πήραν και πάλι φωτιά…

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!