Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Παντρεύτηκε Ελληνίδα τραγουδίστρια! Όλες οι λεπτομέρειες (Εικόνες)

Ντύθηκε νυφούλα και ήταν τόσο εντυπωσιακή που μάγεψε τους καλεσμένους της! H πανέμορφη τραγουδίστρια  με την  υπέροχη φωνή έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας όπως όπως ο Τερζης, ο Σφακιανακης, η Μαντω, η Γαρμπη, ο Αλκαιος,  ο Πανταζης, η Βανδή, ο Αντυπας και άλλοι ενώ το 2014 την απολαύσαμε και στο Shamone στην εκπληκτική παράσταση του Παντελή Καναράκη, «Παραμύθια Μάντολες». Ο λόγος για την Τίνα Τράκου.

Ο εκλεκτός της καρδιάς της είναι ο Διονύσης Παναγόπουλος, διευθυντής στο Υπουργείο Προεδρίας.  Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Freddonews, το μυστήριο έγινε στον άγιο Νικόλαο στην Ανάβυσσο. Το νυφικό  ήταν της Βασιας Τζοτζοπουλου ενώ το μακιγιάζ επιμελήθηκε ο Θάνος Βογιατζής και τα μαλλιά ο Βασίλης Μπουλουμπασης.

Μετα το μυστήριο  ακολούθησε πάρτι στο mojito bay του Βλάση Σταθοκωστοπουλου που είναι προσωπικός φίλος του ζευγαριού. Καλεσμένοι άτομα από τον καλλιτεχνικό χώρο αλλά κυρίως πολιτικά πρόσωπα. Τον στολισμό τον επιμελήθηκε η ίδια η Τίνα Τράκου σε συνεργασία με την fable και την Λένα και την Ευγενία Κοντεμιρη. Η έκπληξη της βραδιάς ήταν τη στιγμή που σε ένα προτζέκτορα προβλήθηκε σκηνή από την ταινία η αρχόντισσα και ο αλήτης. Η νύφη εμφανίστηκε ως..Πίπης και και ο γαμπρός ως Δημήτρης Παπαμιχαήλ.  Φυσικά  τραγούδησαν μαζί και οι φίλοι τους τους αποθέωσαν. Να ζήσουν!!!

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!