Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

«Έσβησε» στα 30 της χρόνια η πρωταγωνίστρια του «Κυνόδοντα» Μαίρη Τσώνη

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 30 ετών η ηθοποιός Μαίρη Τσώνη, γνωστή από το ρόλο της στο βραβευμένο έργο του Γ. Λάνθιμου «Ο Κυνόδοντας».

Η ηθοποιός υποδυόταν τη μικρή αδελφή της οικογένειας του σεναρίου και ήταν επίσης μέλος του μουσικού συγκροτήματος «Mary and the boy». Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες του θανάτου της.

Όπως είχε δηλώσει η ίδια σε συνεντεύξεις της γεννήθηκε στην Αθήνα, στο «Αλεξάνδρα» και μεγάλωσε στη Λιβαδειά μέχρι τα 12 και μετά πήγε στην Κρήτη, στα Χανιά, μέχρι τα 16 της.

Μετά πέρασε στην Κρατική Σχολή Χορού, στο φυτώριο, και ήρθε στην Αθήνα. Τέλειωσε το λύκειο και πήγε στο Λονδίνο, σε μια σχολή μιούζικαλ, στο Dance Attic. Τότε προέκυψαν οι Mary and The Boy και γύρισε στην Ελλάδα.

Είχε πάρει μέρος σε παραστάσεις των Μ. Μαρμαρινού και Κ. Τσιούκα ενώ εκτός από τον «Κυνόδοντα» είχε επίσης συμμετάσχει στις κινηματογραφικές ταινίες «Το κακό» και «Το κακό στην εποχή των Ηρώων» του Γ.Νούσια.

Το σπίτι στο οποίο βρέθηκε η 30χρονη ηθοποιός



Η ιατροδικαστική έκθεση θα «φωτίσει» τα αίτια

Τα κομμάτια του παζλ του αδόκητου θανάτου της ηθοποιού Μαίρης Τσώνη αναμένεται να ολοκληρωθούν με την ιατροδικαστική έκθεση από το οικείο τμήμα του νοσοκομείου Ευαγγελισμός όπου διακομίστηκε η σορός της 30χρονης ηθοποιού.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που κλήθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας από το Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων να προσφέρουν επείγουσα εξωνοσοκομειακή φροντίδα σε νεαρή γυναίκα μέσα στο σπίτι της επί της Ζοωδόχου Πηγής έσπευσαν αμέσως, ωστόσο για την 30χρονη ήταν ήδη πολύ αργά.

Η πρώτη εκτίμηση του πληρώματος του ασθενοφόρου ήταν ότι ο θάνατος της 30χρονης είχε επέλθει κάποιες ώρες πριν από την έλευση τους.

Ωστόσο, επειδή από τη στιγμή που γίνεται η διάγνωση θανάτου, ολοκληρώνεται  και ο ρόλος του ΕΚΑΒ σε ένα περιστατικό (τα ασθενοφόρα απαγορεύεται να διακομίζουν νεκρούς), τη σκυτάλη έλαβε το οικείο αστυνομικό τμήμα δίνοντας  παραγγελία για νεκροψία- νεκροτομή της νεαρής ηθοποιού.

Χρήστος Πασσαλής, Μαίρη Τσώνη, Χρήστος Στεργίογλου, Αγγελική Παπούλια και Γιώργος Λάνθιμος 

protothema.gr

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!