Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

3 Μοναδικοί τρόποι να φορέσεις το σκούρο κραγιόν σου!

Το σκούρο κραγιόν είναι η τελευταία τάση της μόδας στο γυναικείο μακιγιάζ! Γι αυτό θα σου πω τρεις μοναδικούς τρόπους για να το φορέσεις σωστά και να είσαι μία κούκλα!

Βέβαια θέλει λίγο προσοχή στο πώς θα είναι το συνολικό σου μακιγιάζ, ώστε να αποφύγεις κάθε υπερβολή. Οι πιο τέλειες αποχρώσεις για φέτος που θα σου πρότεινα να διαλέξεις είναι το βαθύ κόκκινο, το μοβ και το μαύρο.

Extra tip: Αν έδενες τα μαλλιά σου ψηλά, δεν θα ήταν άσχημη ιδέα μιας και θα δινόταν έμφαση στα χείλη σου ακόμη παραπάνω. Και να θυμάσαι ειδικά το χειμώνα τα dark lipstics είναι τέλεια επιλογή!

Πώς να δείχνει τέλειο το σκούρο κραγιόν σου

  1. Το make-up

Συνήθως ένα σκουρόχρωμο κραγιόν επειδή είναι ήδη έντονο  το συνδυάζουμε με ένα make-up πιο ανοιχτό και ένα απαλό concealer.Μπορείς όμως να βάλεις μια έντονη σκιά ή  ρουζ για παράδειγμα μοβ κραγιόν με καφέ σκιά και μαύρο μολύβι ή και μια χρυσή απόχρωση σκιάς  για ένα βραδινό και πιο glamour look.

  1. Βρες την σωστή απόχρωση

Δεν ταιριάζουν σε όλες  οι ίδιες αποχρώσεις σε ένα lipstic. Βρες οπότε αυτή που σου πηγαίνει εσένα περισσότερο για να σε ομορφαίνει πιο πολύ!

Αν δηλαδή έχεις σκούρα επιδερμίδα καλύτερο θα είναι ένα κόκκινο χρώμα, ενώ σε μία ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα θα ήταν ωραίο και ένα πιο σκούρο lipstic.

  1. Τα ρούχα

Για μια ολοκληρωμένη εμφάνιση από την κορυφή ως τα νύχια τι άλλο πέρα του μακιγιάζ θα προσέξεις; Τα ρούχα σου βεβαίως.

Μπορείς π.χ με ένα μαύρο κραγιόν να έχεις ασορτί νύχια ή και ρούχα, όμως και κάτι πιο φωτεινό θα ταίριαζε γιατί θα δημιουργούσες αντίθεση στο outfit σου.

Γι’ αυτό λοιπόν ένα check κραγιόν, ρούχα, νύχια είσαι έτοιμη να καταπλήξεις και πάλι τα πλήθη!

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!