Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αποκτήστε μέση-δακτυλίδι με τη δίαιτα του κορσέ (ΦΩΤΟ)

Την έχουν δοκιμάσει οι Jessica Alba, Kim Kardashian και Khloe Kardashian για να σμιλέψουν το σώμα τους- και τα κατάφεραν. Γιατί να μην κάνεις και εσύ τη δίαιτα του κορσέ;

Πρόκειται για μία από τις παλαιότερες μεθόδους αδυνατίσματος που επέστρεψε στην επικαιρότητα μέσω των celebrities που προαναφέραμε. Η μέθοδός της είναι κάτι παραπάνω από απλή: Φοράτε κορσέ. Πώς όμως λειτουργεί; Πώς σας σμιλεύει τη μέση και γίνεται…δακτυλίδι;

Τρώτε λιγότερο. Με τον κορσέ να σας πιέζει δεν υπάρχει περίπτωση να φάτε παραπάνω από ό,τι χρειάζεστε. Θα νιώθετε άβολα και θα σας σφίγγει.

Θα μάθετε να τρώτε μικρά γεύματα. Ξέρετε καλά πως το μυστικό στο αδυνάτισμα κρύβεται στα πολλά μικρά γεύματα μέσα στην ημέρα. Επειδή δεν θα μπορείτε να τρώτε πολύ σε ένα γεύμα, θα οδηγηθείτε στο να τρώτε τακτικά μικρότερα γεύματα, συνεπώς θα αδυνατίσετε.

Θα σκέφτεστε την κάθε μπουκιά. Φορώντας τον κορσέ δεν θα υποκύψετε στον πειρασμό του να τσιμπήσετε κάτι από αυτό το ταπεράκι ή δεν πειράζει να φάωτε λίγο παραπάνω τώρα. Θα σκέφτεστε πριν φας και αυτό μόνο σωτήριο θα αποδειχθεί στην προσπάθεια που κάνετε για απώλεια κιλών και πόντων.

Θα χάσετε πόντους άμεσα και όλοι θα σας λένε πώς αδυνατίσετε. Αυτό θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου και θα σε κάνει να συνεχίσεις τη δίαιτά σου με άλλο αέρα. Η ψυχολογία μας όταν ξεκινάμε μια δίαιτα είναι το Α και το Ω. Το λένε και οι ειδικοί.

Δεν θα κάθεστε σε καρέκλα. Δηλαδή θα κάθεστε αλλά για λίγο αφού μετά από μερικά λεπτά ο κορσές θα σας κάνει να νιώσετε άβολα. Θα σηκώνεστε , θα περπατάτε, θα κάθεστε όρθια παραπάνω ώρα και έτσι θα χάνετε θερμίδες χωρίς καν να το καταλάβετε. Τέρμα η καθιστική ζωή!

screen-shot-2015-11-03-at-2-00-29-pm.png

Προσέξτε όμως:

Θυμηθείτε πως η δίαιτα του κορσέ δεν κάνει θαύματα. Αν τα μικρά σας γεύματα, για παράδειγμα, είναι παγωτό, ντόνατ και πίτσα, οι πιθανότητες να αδυνατίσετε είναι απειροελάχιστες. Και φυσικά αυτή δεν είναι ισορροπημένη διατροφή.

Βγάλτε τον κορσέ για να πάτε γυμναστήριο. Μην ακούτε όσους λένε ότι πρέπει να τον φοράτε συνέχεια. Δεν είναι δυνατόν να ασκηθείτε φορώντας κορσέ. Και είναι λογικό να επιλέξετε τη γυμναστική παρά αυτόν, σωστά;

Βγάλτε τον κορσέ για να κοιμηθείτε. Μην υποβάλλετε τον εαυτό σας σε μαρτύρια για να αδυνατίσετε. Το αδυνάτισμα είναι μια διαδικασία κατά την οποία πρέπει να μάθετε να αγαπάτε το σώμα σας- και τον εαυτό σας. Άστε την Kim να κοιμάται μαζί του…

Σταδιακά μειώνετε τις ώρες που φοράτε τον κορσέ. Δεν υπάρχει λόγος να γίνετε αυτοκόλλητοι για πάντα. Βάλτε ένα στόχο και μόλις τον πετύχετε, βάλτε τον κορσέ στο συρτάρι. Άλλωστε θα έχει έρθει η ώρα για το αγαπημένο σας μπικίνι!

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!