Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι τροφές που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε αξιοζήλευτους κοιλιακούς!

 

Το καλοκαίρι πλησιάζει και η ιδέα ότι σε λίγες ημέρες θα βάλετε και πάλι το μαγιό σας σας τρομάζει. Για αυτόν ακριβώς το λόγο (κι ακόμη περισσότερους) έχετε ξεκινήσει εντατικά γυμναστήριο και φυσικά έχετε βελτιώσει τη διατροφή σας. Στόχος σας; Να καταφέρετε να αδυνατίσετε και να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά!

Εμείς, λοιπόν, είμαστε εδώ για να σε στηρίξουμε!

Κι επειδή η άσκηση από μόνη της δεν μπορεί να κάνει θαύματα, διαβάσετε εδώ χρήσιμα tips διατροφής. Τέλος, αν θέλετε έξτρα συμμάχους για να καταφέρετε να αποκτήσετε τους κοιλιακούς που ονειρεύεστε, τότε προσθέστε στο πρόγραμμά σας τις παρακάτω 5 μαγικές τροφές:

– Πλούσιο σε πρωτεΐνη, κάλιο και προβιοτικά το γιαούρτι είναι η απόλυτη τροφή για να ξεκινήσετε σωστά τη μέρα σας. Σύμφωνα με έρευνες, τα άτομα που κατανάλωναν γιαούρτι με μειωμένα λιπαρά ή άπαχο γάλα, έχασαν πολύ πιο εύκολα το κοιλιακό λίπος σε σύγκριση με αυτά που δεν τα προτιμούσαν. Όταν μιλάμε βέβαια για γιαούρτι εννοούμε το απλό. Αποφύγετε αυτά που έχουν φρούτα, σοκολάτα, μαρμελάδες κλπ. καθώς κρύβουν αρκετά μεγάλη ποσότητα ζάχαρης.

– Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος σε σκόνη έχει αποδειχθεί πως βελτιώνει το μεταβολισμό και επιτίθεται κατά μέτωπο στο λίπος. Τώρα ξέρετε τι πρέπει να προσθέσετε στο επόμενο smoothie σας!

– Τα προϊόντα ολικής άλεσης σας γεμίζουν ενέργεια για να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας και φυσικά για να έχετε δύναμη να βγάλετε το απαιτητικό σας workout. Οι φυτικές ίνες που περιέχουν σας βοηθούν να νιώθετε πλήρεις για πολλές ώρες αφότου τα καταναλώσετε. Αυτό τι σημαίνει; Μα φυσικά ότι δε θα ενδώσετε εύκολα σε… διατροφικούς πειρασμούς.

– Τα σπαράγγια είναι πλούσια σε πρεβιοτικές ίνες, οι οποίες βοηθούν στην αντιμετώπιση του πρηξίματος. Επιπλέον, τα σπαράγγια έχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες και είναι διουρητικά. Τι άλλο θέλετε να ακούσετε για να τα προσθέσετε στο διατροφολόγιό σας;

– Το απόλυτο σνακ είναι ένα και δεν είναι άλλο από τα ανάλατα αμύγδαλα. Σύμφωνα μάλιστα με Αμερικανούς ερευνητές τα αμύγδαλα βοηθούν στη μείωση του λίπους από την περιοχή της κοιλιάς. Ρίξτε, λοιπόν, σε ένα σακουλάκι 10-15 αμύγδαλα και κατανάλωστέ τα ως σνακ στο γραφείο ή μετά την προπόνησή σας.

 

 

 

 

 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!