Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μαρίνα Βερνίκου: Μας αποκαλύπτει tips για τέλεια πόδια και… πόζες

Ντονατέλα Αδάμου

Μητέρα, φωτογράφος, επιχειρηματίας ρούχων κι αξεσουάρ, η Μαρίνα Βερνίκου διατηρεί σούπερ γυμνασμένα, κομψότατα πόδια κι ας έχει τρία παιδιά – τη Ντεμήλια, τον Γιώργο και την Ανέζια. Κι ας είναι 40+ ετών. Πώς γίνεται; Είναι θέμα γονιδίων, αλλά θέλει και πειθαρχία. Και σύστημα. Μας υπογραμμίζει όλα τα παραπάνω, αποκαλύπτοντας τα μυστικά της ομορφιάς της και καταρχήν για εφηβικά πόδια. Σαν τα δικά της: «Το Νο 1 για μένα είναι η υγιής μου σχέση με τη γυμναστική. Γυμνάζομαι καθημερινά. Είμαι και χειμερινή κολυμβήτρια», μας λέει. Κατά καιρούς αλλάζει πρόγραμμα προπόνησης (workout). Παλιότερα επιδιδόταν «σε kick-box. Μετά το περσινό lockdown, κάνω γυμναστική κάθε πρωί μέσω ενός application που λέγεται Home Workout. Επίσης, περπατάω από μία έως τρεις ώρες κάθε Σάββατο και Κυριακή. Οι προτροπές μου για τέλεια πόδια ακούνε στις λέξεις περπάτημα και γυμναστική», τονίζει . Ακομπλεξάριστη γαρ, κοινοποιεί και βίντεο με ασκήσεις της στα social media για να τις κοπιάρουν οι ενδιαφερόμενες.

Βγες θεά στις λήψεις σου

Όταν συζητάς με μία κούκλα επαγγελματία των «κλικ», είναι αδιανόητο να μην τη ρωτήσεις πώς να ποζάρεις για να βγαίνεις θεά στις λήψεις σου: «Η φωτογραφία πρέπει να τραβιέται από πολύ χαμηλά για να φαίνονται τα πόδια πολύ ψηλά. Για να “απαλύνουμε” τυχόν ρυτίδες και να “σβήνουμε” ατέλειες της επιδερμίδας, χρησιμοποιούμε την εφαρμογή Facetune. Μέσω διαδικτύου, ψάχνουμε φωτογραφίες για να παίρνουμε ιδέες για πόζες. Στη συνέχεια, από αυτές που μας αρέσουν, διαλέγουμε –για ν’ αντιγράψουμε στην πορεία– τα στιγμιότυπα που έχουν συγκεντρώσει τα περισσότερα “likes”. Καλή επιτυχία!»

Extra tip

Όσο για τη «μαμά» μόδα, φύσει και θέσει ροκ περσόνα, μας προτείνει μια βόλτα στο site της (marinavernicos.com) και, πέρα από τζιν σορτς-το φετίχ της, διαλέγουμε για λογαριασμό της, κομμάτια που ταιριάζουν στο ροκ στιλ της: Χρυσό πάνθηρα για το λαιμό, χρυσή αλυσίδα και χειροποίητο μενταγιόν-φωτογραφική μηχανή. Τέλος, κιμονό, που δεν θ’ αποχωριστεί ούτε αυτό το καλοκαίρι. Πόρισμα: Τα forties είναι σούπερ αν είσαι και όμορφη και κονεσέζ – σαν την Μαρίνα Βερνίκου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!