Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Άντζελα Ευριπίδη: Μας αποκαλύπτει τα δικά της μυστικά ομορφιάς & ευεξίας (εικόνες)

Ντονατέλα Αδάμου

Η φόρμουλα για μια ζωή γεμάτη υγεία

 

 

Η Άντζελα Ευριπίδη, η μελαχρινή κούκλα που έχει σαρώσει στις πασαρέλες όλων των  εγχώριων σχεδιαστών, τα τελευταία χρόνια έχει περάσει επιτυχώς στον τομέα του μάρκετινγκ (πλέον, κάνει επιλεκτικά catwalking και φωτογραφίσεις). Όμως, εξακολουθεί να διατηρεί άψογη επιδερμίδα και κορμοστασιά. Τώρα λοιπόν, μοιράζεται μαζί μας τα δικά της μυστικά ομορφιάς κι ευεξίας.

 

 

«Επιχειρώ να διατηρώ ισορροπημένη διατροφή, τρώγοντας δύο γεύματα με σνακ ενδιάμεσα (φρούτα, smoothies, γιαούρτια), ενώ με βρίσκεις μονίμως μ’ ένα μπουκάλι νερό δίπλα μου. Επειδή είμαι vitamin freak, ενισχύω τη διατροφή μου με βιταμίνη C, κριθαρόχορτο στα smoothies, προβιοτικά και μισό κουταλάκι matcha στο γιαούρτι μου, αλλά και ως ρόφημα. Παράλληλα, εναλλάσσω τις ασκήσεις μου: Η aerial yoga ηρεμεί το μυαλό, εξισορροπεί τα τσάκρα μου, τεντώνει μύες που, μέχρι να την ξεκινήσω, δεν ήξερα ότι διέθετα. Λατρεύω όμως και το beach volley: Με αποφορτίζει κι ενισχύει μέσα μου το πνεύμα της ομαδικότητας».

 

«Η χαίτη μου είναι η αρχοντιά μου»

 

 

«Η ψυχική υγεία με απασχολεί σοβαρά: Αποκαθιστώντας εξάλλου τις εσωτερικές σου ισορροπίες, το… γήρας καθυστερεί. Επ’ αυτού, κάνω καθημερινά διαλογισμό, θεραπείες αγγελικού ρέικι, ενώ αποφεύγω συστηματικά τοξικούς, μίζερους ανθρώπους. Ως Λιονταρίνα, με χαρακτηρίζει και το μαλλί μου, η χαίτη μου είναι η αρχοντιά μου και η επαγγελματική σειρά της Kyana το καλύτερό μου! Ένα υγιές και πλούσιο μαλλί είναι απαραίτητο για να “ανεβαίνω” και ψυχολογικά. Το μυστικό της ομορφιάς μου είναι το σαμπουάν της Kyana χωρίς θειούχα άλατα, σημαντικό συστατικό για το τριχωτό της κεφαλής, μάσκα με χρώμα, έλαιο κάνναβης και λακ για τα χτενίσματά μου, πλούσια σε ενυδατικά.

 

Το πρόσωπο το ενυδατώνω με κρέμα ματιών, σέρουμ, αντιηλιακή, pads ματιών και… κουταλάκια στην κατάψυξη για να εξαλείψω τις σακούλες κάτω από τα μάτια. Ενίοτε, αφήνομαι σε face yoga και βελονισμό προσώπου».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!