Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πατέρας Αντώνιος: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά από 1,5 χρόνο – Τι είπε στις κάμερες;

Σήμερα 1/4 είναι η δίκη του πατέρα Αντώνιου και επτά συνεργατών του για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση παιδιών που φιλοξενούνταν στις δομές της Κιβωτού του Κόσμου.

Ο πατέρας Αντώνιος, μετά από 1,5χρόνο σιωπής και «εξαφάνισης» από κάθε Μέσο ενημέρωσης, εμφανίστηκε σήμερα για πρώτη φορά στο δικαστήριο συνοδευόμενος από την πρεσβυτέρα και κάποια παιδιά που είχαν φιλοξενηθεί στην Κιβωτό του κόσμου, τα οποία τον στηρίζουν από την πρώτη στιγμή, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τη δίκη και να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Η πρώτη εμφάνιση του Πατέρα Αντώνιου

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και η δημοσιογράφος Ελισάβετ Οικονόμου βρίσκονταν έξω από τα δικαστήρια, όπου και κατέγραψαν αυτή την πρώτη δημόσια εμφάνιση του πατέρα Αντώνιου μετά από σχεδόν 1,5 χρόνο.

Ο ίδιος φαινόταν αρκετά ήρεμος, χωρίς ωστόσο να θέλει να κάνει καμία δήλωση στις τηλεοπτικές κάμερες και το μόνο που είπε ήταν «Χρόνια πολλά».

Να θυμίσουμε ότι το σκάνδαλο με την Κιβωτό του Κόσμου και τις αποκαλύψεις για τον πατέρα Αντώνιο ξέσπασε για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2023.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!