Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πατέρας Αντώνιος: Επίθεση από ανθρώπους του στο συνεργείο της Κατερίνας Καινούργιου

Δημοσιογράφος της Super Κατερίνα κατήγγειλε το πρωί της Τρίτης 26/03 πως δέχθηκε επίθεση από το περιβάλλον του Πατέρα Αντώνιου όταν προσπάθησε να καλύψει ένα ρεπορτάζ με τον ίδιο να ασκεί κανονικά τα λειτουργικά του καθήκοντα.

Όσα είπε ο Πατέρας Αντώνιος

Ο πατέρας Αντώνιος σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, έχει παυθεί από τα λειτουργικά του καθήκοντα μέχρι να βγει η απόφαση για την υπόθεση με την Κιβωτό του Κόσμου. Ωστόσο, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της εκπομπής, Κώστα Μαρλάση, συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά και μάλιστα την Κυριακή 26/3 βρέθηκε στα Δερβενοχώρια στην Ιερά Μονή Αγίων Νηπίων.

Εκεί λοιπόν, βρέθηκε ο δημοσιογράφος της εκπομπής για να καλύψει το θέμα, όταν ξαφνικά τον πλησίασαν άνθρωποι από το περιβάλλον του πατέρα Αντώνιου που επί δυο ώρες, τον είχαν έξω από τη Μονή, έχοντας πάρει το κινητό και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του, και απειλώντας τον.

«Έβριζαν όλους τους δημοσιογράφους, κατηγορώντας μας ότι θέλουμε να του κάνουμε κακό» ανέφερε σε άλλο σημείο ο δημοσιογράφος περιγράφοντας τι ακριβώς συνέβη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!