Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δίκη για τη δολοφονία Άλκη Καμπανού: Διακοπή για τις 23 Ιανουαρίου – Η αποχώρηση της μητέρα του

Αναβολή για τις 23 Ιανουαρίου πήρε η δίκη για την δολοφονία Άλκη Καμπανού. Το Δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα της υπεράσπισης να δοθεί ολιγοήμερη διακοπή λόγω κωλυμάτων.

Μέχρι στιγμής έχουν προγραμματιστεί 23 δικάσιμοι, εκ των οποίων τέσσερις τον Ιανουάριο, οκτώ τον Φεβρουάριο και έντεκα τον Μάρτιο. Ο κατάλογος των μαρτύρων κατηγορίας περιλαμβάνει 26 άτομα, ενώ άλλοι τόσοι αναμένεται να είναι οι μάρτυρες υπεράσπισης.

Όση ώρα διήρκησε η διαδικασία, μέχρι την διακοπή της δικής, οι κατηγορούμενοι ήταν υπό αστυνομικό κλοιό για λόγους ασφαλείας, ακόμα και μέσα στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα, ενώ οι κατηγορούμενοι ήταν διαρκώς με σκυμμένο το κεφάλι. Η μητέρα του 19χρονου Άλκη ξέσπασε μόλις μπήκαν στην αίθουσα και απευθύνθηκε σε κάποιους από τους κατηγορούμενους λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μισή σπιθαμή και χτυπούσες τον γιο μου», ενώ σε δεύτερο είπε «τώρα που είναι το δρεπάνι;».

Οι γονείς του Άλκη Καμπανού βγήκαν από το δικαστήριο με συνθήματα υποστήριξης από τους οπαδούς του Αρη που έχουν συγκεντρωθεί από νωρίς στον εξωτερικό χώρο. Τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. εξακολουθούν να είναι δρακόντεια υπό τον φόβο επεισοδίων.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!