Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δική για τη δολοφονία Άλκη Καμπανού: «Τα ισόβια να είναι ισόβια για όλη τους τη ζωή» – Το μοναδικό αίτημα των γονιών του

Η δίκη για την πιο σοκαριστική υπόθεση οπαδικής βίας ξεκίνησε σήμερα. Ο λόγος για τον αδικοχαμένο Άλκη, φίλαθλο του Άρη, ο οποίος άνευ λόγου και αιτίας σκοτώθηκε από εγκληματίες χούλιγκανς αντίπαλης ομάδας.

Ο πατέρας του Άλκη Καμπανού αρκέστηκε να πει κατά την είσοδό του στα δικαστήρια πως «ό,τι είχα να πω το είπα, τώρα θα μιλήσει η Δικαιοσύνη» ενώ ο συγκεντρωμένος κόσμος φώναζε για τη δικαίωση του 19χρονου που δολοφονήθηκε. .

Ξεκινά η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού

Από την πλευρά της, η μητέρα του Άλκη ζήτησε «τα ισόβια, να είναι ισόβια. Όλη τους τη ζωή, μέσα στη φυλακή Είναι πολύ δύσκολη ημέρα για εμάς σήμερα», ανέφερε η μητέρα του αδικοχαμένου Άλκη, Μελίνα, ενώ αναφερόμενη στο γεγονός ότι κανένας από τους κατηγορούμενους μέχρι σήμερα δεν παραδέχεται ότι χτύπησε τον 19χρονο, τόνισε ότι «αυτό θα αποδείξει η δικαιοσύνη, η οποία ξέρει».

Τη μητέρα του Άλκη συνόδευε η Ελένη Δαλακλίδου, αδερφή της Ζωής που βιάστηκε και κάηκε ζωντανή κάτω από το σπίτι της, στις 27 Δεκεμβρίου του 2012, έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο. «Ξέρω πως είναι για αυτό είμαι εδώ», ανέφερε συγκινημένη.

«Έχω συμμετάσχει σε εκατοντάδες υποθέσεις ανθρωποκτονιών. Δεν έχω συναντήσει ποτέ ξανά 12 ανθρώπους που ενώ η ιατροδικαστική έκθεση της κ. Κοβάτση αναδεικνύει συμπεριφορές περισσότερων ώστε να χάσει τη ζωή του το αείμνηστο αυτό παιδί, συγκεκριμένα μια πολτοποίηση στο κεφάλι, χτυπήματα από σίδερα, ένα κατακρεουργημένο σώμα από μαχαίρια καραμπίτ, δρεπάνια και ούτε ένας από αυτούς να μην δέχεται ότι έχει κάνει ούτε ένα χτύπημα. Ούτε ένας να μην λέει -λες και είναι συνεννοημένοι- ότι το έκανε κάποιος άλλος», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο δικηγόρος της οικογένειας του Άλκη, Αλέξης Κούγιας.

Ξεκινά η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού 3Οι συνολικά 12 κατηγορούμενοι έφτασαν νωρίτερα στο δικαστικό μέγαρο, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ενώ αστυνομικός σκύλος της ομάδας Κ9 ερεύνησε τους χώρους του δικαστηρίου. Έξω από τα δικαστήρια έχουν συγκεντρωθεί δεκάδες οπαδοί του ΑΡΗ για συμπαράσταση στην οικογένεια και για να διαμαρτυρηθούν, με την αστυνομική παρουσία να είναι ισχυρή προς αποφυγήν εντάσεων.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!