Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κιβωτός του Κόσμου: Ελέγχεται και τρίτη περίπτωση σεξουαλικής παρενόχλησης (Βίντεο)

Οι καταγγελίες για κακοποίηση, οικονομικά και άλλης φύσεως εγκλήματα για την Κιβωτό του Κόσμου, δίνουν και παίρνουν. Μεταξύ άλλων, στο φως έρχεται και τρίτη καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση.

Οι καταγγελίες για τις συνθήκες διαβίωσης των παιδιών στην «Κιβωτό του Κόσμου» γίνονται όλο και περισσότερες, αλλά και πιο σοκαριστικές για τα όσα περνούσαν εκεί ανήλικα παιδιά, που είχαν απομακρυνθεί από τις οικογένειές τους αναζητώντας στοργή και φροντίδα στις δομές μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης.

Η Αστυνομία περιμένει τις εντολές της Εισαγγελίας, μέχρι στιγμής έχουν ληφθεί δώδεκα καταθέσεις. Οι επτά καταθέσεις έχουν ληφθεί από το τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας και αμέσως μετά η υπόθεση πέρασε στα χέρια της Εισαγγελίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να έχουν προκύψει ενδείξεις ότι τρεις τρόφιμοι των δομών της Κιβωτού έχουν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση, ανάμεσα σε αυτούς τους τρόφιμους μάλλον είναι κι ένα ανήλικο παιδί.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη, οι ενδείξεις αυτές, κι όχι οι αποδείξεις ακόμα, βασίζονται στις καταθέσεις που έχουν δώσει τα τελευταία πέντε άτομα.

Έρευνα της οικονομικής αστυνομίας και στη Χίο

Μετά τα κεντρικά της Κιβωτού του Κόσμου στον Κολωνό, έλεγχος της οικονομικής αστυνομίας γίνεται και στη δομή της ΜΚΟ στη Χίο.

Ωστόσο, το νησί της Χίου σχεδόν στο σύνολό του βρίσκεται στο πλευρό του πατέρα Αντώνιου, καθώς το νησί είναι η γενέτειρά του και το πατρικό του σπίτι είναι στο κάστρο της πόλης.

Ενδιαφέρον έχει μία επιστολή εργαζόμενης της δομής στην Χίο. Η υπάλληλος αυτή έχει σπουδάσει και έχει μεταπτυχιακό τίτλο στις παιδαγωγικές επιστήμες και σύμφωνα με την επιστολή της υποστηρίζει ότι εκπαιδεύτηκε για να μπει στην δομή της Χίου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!