Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Υποψίες για τρίτη περίπτωση κακοποίησης παιδιού στην Κιβωτό του Κόσμου – «Στη διάθεση της Δικαιοσύνης», δηλώνει ο πατέρας Αντώνιος

Στο στόχαστρο των εισαγγελικών Αρχών βρίσκεται ακόμα μία υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου στην Κιβωτό του Κόσμου.

Οι υποψίες για την ύπαρξη τρίτου ανήλικου θύματος προέκυψαν από κατάθεση πρώην εργαζόμενου, ενώ κατά πληροφορίες δύο ακόμα μάρτυρες, πρώην εργαζόμενοι παιδαγωγοί στις δομές της οργάνωσης, πέρασαν το κατώφλι των εισαγγελέων ανηλίκων σήμερα. Πλέον ο αριθμός των μαρτύρων έχει φτάσει τους 12.

Την ίδια στιγμή, πρόσωπα από το περιβάλλον του πατέρα Αντωνίου, μετά τα δημοσιεύματα ότι ο ιερέας είναι εξαφανισμένος, επικοινώνησαν με την Εισαγγελία και ενημέρωσαν ότι ο πατέρας Αντώνιος είναι στη διάθεση της Δικαιοσύνης όποτε του ζητηθεί.

Οι εισαγγελείς ανηλίκων θα ζητήσουν τους απόρρητους φακέλους παιδιών, ανάμεσα στα οποία περιλαμβάνονται όσα έχουν καταγγείλει κακοποίηση, αλλά και όσα υπάρχει υποψία ότι πιθανώς έχουν κακοποιηθεί. Η Εισαγγελία αναζητεί στοιχεία μέσα από τις απόρρητες αναφορές κοινωνικών λειτουργών για κακοποιητικές συμπεριφορές.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!