Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Νέα καταγγελία για την υπόθεση παιδεραστίας: Ο 53χρονος πήγαινε την 12χρονη σε οίκο ανοχής-Υπάρχουν βίντεο με επώνυμους

Σοκαριστικές είναι οι νέες καταγγελίες για την υπόθεση παιδεραστίας που συγκλονίζει την κοινή γνώμη με θύμα μία 12χρονη.

Σήμερα έφτασε στην Ευελπίδων η πρόεδρος των Εκδιδομένων Γυναικών Ελλάδος η οποία κατήγγειλε πως είχε δει τον 53χρονο να φέρνει τη 12χρονη στον οίκο ανοχής, στο Γκάζι για να τη βιάζουν «πελάτες». Μάλιστα όπως είπε έχει και στικάκι στο οποίο έχει πλάνα από τις κάμερες όπου η 12χρονη συνευρίσκονταν με επώνυμα άτομα.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι ο 53χρονος έφερνε στον οίκο ανοχής και άλλα μικρά παιδιά, εκτός από τη 12χρονη. Ερωτηθείσα σχετικά γιατί δεν τα είχε καταγγείλει νωρίτερα εκείνη ή κάποιος υπάλληλος είπε πως τον αναγνώρισε από τις φωτογραφίες και για αυτό ήρθε στον ανακριτή και πως οι εργαζόμενοι φοβούνταν.

Η αστυνομία ερευνά όλα τα πρόσωπα που έχουν εμπλοκή στην υπόθεση και τα στοιχεία που «δείχνουν» κύκλωμα παιδεραστίας. Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί 213 άτομα που ήταν «πελάτες» του κυκλώματος. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Το Πρωϊνό», ανάμεσα στη λίστα των ονομάτων φέρονται να υπάρχουν δημοσιογράφοι, ηθοποιοί και μεγάλοι επιχειρηματίες.

Την ίδια ώρα, ωστόσο, οι μαρτυρίες για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό κάνουν λόγο για περισσότερα από 100 αρρωστημένα «ραντεβού».

Ο 53χρονος της ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τα αδέρφια της

Σημειώνεται πως η γιαγιά της 12χρονης, λίγες ώρες πριν την συγκλονιστική μαρτυρία του θείου του κοριτσιού, είπε μεταξύ άλλων στον ΑΝΤ1 πως η σύζυγος του 53χρονου έδινε στην οικογένεια του κοριτσιού 10.000 ευρώ για να «κουκουλώσουν» την υπόθεση, αλλά και ότι ο 53χρονος ζητούσε από την 12χρονη να του στείλει γυμνές φωτογραφίες και από τα μικρότερα αδελφάκια της.

Όπως είπε η γιαγιά της 12χρονης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, «Είμαστε σε άθλια κατάσταση, δεν μπορείτε να καταλάβετε… Η γυναίκα του πήγε σπίτι και προσπάθησε να πληρώσει την μάνα του παιδιού για να μη μιλήσει, να αποσύρει την καταγγελία και λέει η μάνα του “φύγε από ‘δω, μη σε θάψω”. Δεν πληρώνεται η ψυχολογία του παιδιού και η τιμή του, ενός 12χρονου παιδιού με δέκα χιλιάρικα… ούτε με εκατομμύρια! Δηλαδή, αν ήμουν εγώ στη θέση της, δεν ξέρω τι θα έκανα. Πώς κρατήθηκε η κοπέλα, γιατί είναι μια κοπελίτσα μικρή κι αυτή, είναι 35-36 χρόνων, παντρεύτηκε μικρή και έκανε παιδιά. Πως κρατήθηκε… Δεν ξέρω, εγώ δεν θα κρατιόμουν αν ήμουν στη θέση της».

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!