Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Υπόθεση παιδεραστίας: Επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι και ηθοποιοί στην λίστα με τους 213 «πελάτες»

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την υπόθεση παιδεραστίας με θύμα μία 12χρονη την οποία βίαζε και εξέδιδε ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, ο οποίος οδηγείται σήμερα στην ανακρίτρια.

Η αστυνομία ερευνά όλα τα πρόσωπα που έχουν εμπλοκή στην υπόθεση και τα στοιχεία που «δείχνουν» κύκλωμα παιδεραστίας. Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί 213 άτομα που ήταν «πελάτες» του κυκλώματος. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Το Πρωϊνό», ανάμεσα στη λίστα των ονομάτων φέρονται να υπάρχουν δημοσιογράφοι, ηθοποιοί και μεγάλοι επιχειρηματίες.

Την ίδια ώρα, ωστόσο, οι μαρτυρίες για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό κάνουν λόγο για περισσότερα από 100 αρρωστημένα «ραντεβού».

Συμφωνα με αστυνομικές πηγές στο protothema.gr, αυτό σημαίνει ότι από τη μια υπάρχουν άτομα που δεν έχουν ταυτοποιηθεί και από την άλλη ότι οι περισσότεροι εκ των βιαστών ικανοποιούσαν τις αρρωστημένες ορέξεις τους με την 12χρονη για αρκετές φορές

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, στα χέρια της ανακρίτριας μέχρι στιγμής υπάρχουν πέντε ονόματα, τα οποία έχουν στοιχειοθετηθεί πλήρως από την αστυνομία, και ενδέχεται σήμερα να βγουν εντάλματα συλλήψεων.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!