Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ξάδερφος του Πουλίδο πίσω από την απαγωγή του – Ποιος είναι ο 29χρονος «εγκέφαλος»; (ΦΩΤΟ)

Το σενάριο που θέλει συγγενικό πρόσωπο του Άλαν Πουλίδο να κρύβεται πίσω από την απαγωγή του επιβεβαιώνουν οι Αρχές, «φωτογραφίζοντας» έναν εξ’ αγχιστείας ξάδερφο του ποδοσφαιριστή, τον οποίο έχουν συλλάβει!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, εδώ και λίγες μέρες, στα χέρια της Αστυνομίας, μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών κατά την οποία τραυματίστηκε ελαφρά, βρίσκεται ο Οσβάλντο Βελάσκες Γκαρσία, ο 29χρονος σύζυγος της ξαδέρφης του Πουλίδο.

culpables_focus_0_0_628_524.jpg

(O ξάδερφος του ποδοσφαιριστή, Οσβάλντο Βελάσκες Γκαρσία και ο Ντανιέλ Μοράλες)

Εναντίον του Οσβάλντο ασκήθηκαν κατηγορίες για την απαγωγή του 24χρονου επιθετικού, ενώ, σε συνέντευξη Τύπου, ο δικαστής που χειρίζεται την υπόθεση ανακοίνωσε πως πρόκειται για τον «εγκέφαλο» της υπόθεσης!

Κατά τον ίδιο, η σύλληψη έγινε μετά την κατάθεση του Ντανιέλ Μοράλες, του πρώτου συλληφθέντα. Πιο συγκεκριμένα, ο 29χρονος -που στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις Αρχές, για διακίνηση ναρκωτικών- φέρεται ως ο άνθρωπος που οργάνωσε την απαγωγή και το μοιραίο βράδυ παρακολούθησε τον Πουλίδο στο πάρτι και ειδοποίησε τους συνεργούς του, όταν εκείνος αποχώρησε.

pulido_foto3_473_355.jpg

(Ο Πουλίδο μετά την απελευθέρωσή του)

«Η υπόθεση παραμένει ανοικτή και κάθε εμπλεκόμενος θα οδηγηθεί σε δίκη», κατέληξε ο δικαστής.

Θυμίζουμε πως ο Μεξικανός άσος του Ολυμπιακού έπεσε θύμα απαγωγής στις 29 Μαΐου, ενώ κατάφερε να διαφύγει, σώος και αβλαβής, μία ημέρα μετά.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!