Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο γνωστός pasrty chef Ευάγγελος Χασιώτης προτείνει τα 3 κορυφαία γλυκά για τη Σαρακοστή

 

Ο βραβευμένος pastry chef  των επωνύμων Ευάγγελος Χασιώτης  που είναι ιδιαίτερα γνωστός για τις πρωτότυπες αλλά και ιδιαίτερα γευστικές δημιουργίες του, οι οποίες τον έχουν κάνει διάσημο και εκτός συνόρων, προτείνει νέες προτάσεις για την Σαρακοστή που τις γευόμαστε χωρίς …τύψεις!

 

Όπως υποστηρίζει ο ίδιος «γλυκό δεν είναι μόνο ο χαλβάς» και με αφορμή τη Καθαρά Δευτέρα που έρχεται, ο Ευάγγελος Χασιώτης μιλά για τις δικές του «γλυκές» στιγμές  ως καινοτόμος σε ότι αφορά τη ζαχαροπλαστική «Τα νηστίσιμα δεν είναι μόνο ο χαλβάς. Αρκετοί είναι φοβισμένοι με τις θερμίδες με τα σιρόπια και με τα ανατολίτικα γλυκά που βαραίνουν,  όμως υπάρχουν καταπληκτικές προτάσεις που τις τρώμε άφοβα.  Για τη Σαρακοστή προτείνω τον μπακλαβά Giouzel με φυτική συνταγή  και το κανταΐφι όχι με βούτυρο γάλακτος. Όσο για το ροδαλό χρώμα από πάνω  το αποκτά εύκολα με ελαιόλαδο αρωματισμένο με βανίλια Μαδαγασκάρης! Τέλος, ο διάσημος σε εμάς μπακλαβάς με αμύγδαλα, καρύδια και φρέσκια ξύλα κανέλας για το σιρόπι»

 

Αυτά τα  βρίσκουμε  στο νέο εκπληκτικό χώρο, στο νέο εστιατόριο all day, το «Sentinelle» στο ομορφότερο προάστιο της Αττικής, τον Παπάγο όπου και  έχει το pastry chef corner  του. Εκεί υπάρχουν και ξεχωριστές προτάσεις για brunch  όπως ο ίδιος εξηγεί, τονίζοντας πως «Έχει μπει δυναμικά, όχι τόσο στην καθημερινότητα μας, αλλά  ως συνήθεια τα Σαββατοκύριακο.   Ο Έλληνας πια ξυπνά και ζητά στην βόλτα του και στην ψυχαγωγία του να σερβιριστεί το  brunch και γι’ αυτό το παρατείνουμε  ακόμα και στην ώρα του lunch αφού είθισται να τελειώνει πριν το μεσημέρι…  όμως το κρατάμε γιατί έχει γίνει συνήθεια από 25 έως 55 ετών. Όσο για τις απολαυστικές προτάσεις; Pancake, λαχταριστές τάρτες, το διάσημο  red velvet  που μου το ζητά ο κόσμος όπου και αν βρεθώ» καταλήγει.

 

 

 

 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!