Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

«Έσβηναν κόσμο που είχε πιάσει φωτιά» – Συγκλονίζει μητέρα φοιτητή που επέζησε από την τραγωδία

Η μητέρα ενός φοιτητή από τη Ζάκυνθο που επέβαινε στην αμαξοστοιχία του θανάτου και έζησε μίλησε για τα όσα βίωσε ο γιος της.

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τα όσα εκτυλίσσονται γύρω από τραγωδία με την σύγκρουση των δύο τρένων το βράδυ της Τρίτης στα Τέμπη. Η μητέρα ενός φοιτητή από τη Ζάκυνθο μίλησε για τα όσα βίωσε ο γιος της.

 

«Ο Νικόλας μου και τα υπόλοιπα παιδιά δεν σκέφτηκαν τον εαυτό τους» λέει μιλώντας αποκλειστικά στην ΕΡΤ Ζακύνθου, η Τερέζα Κόκλα, μητέρα του φοιτητή στη Θεσσαλονίκη, Νικόλα Κόκλα, ο οποίος επέβαινε στην αμαξοστοιχία του θανάτου και έζησε από κοντά την τραγωδία.

 «Έσβηναν κόσμο που είχε πιάσει φωτιά»

«Έσπαγαν παράθυρα από τα βαγόνια, προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν κόσμο, ξαναβάζοντας τη ζωή τους σε κίνδυνο, δεν σκέφτηκαν καθόλου τη ζωή τους. Έσβηναν κόσμο που είχε πιάσει φωτιά, άνοιξαν τις βαλίτσες τους, με τα ρούχα τους και έντυσαν κόσμο, γιατί είχαν καεί τα ρούχα τους», συνεχίζει μεταφέροντας τις συγκλονιστικές περιγραφές που της μετέφερε το παιδί της.

«Λίγα λεπτά πριν τη σύγκρουση, ο Νικόλας ήταν στο βαγόνι 2, όπου πήγε να πάρει φαγητό», λέει η κ. Κόκλα. «Είμαστε από τους τυχερούς γονείς που το παιδί μας έφτασε στον προορισμό του. Θέλουμε να χαρούμε αλλά σκεφτόμαστε και τους άλλους γονείς που σηκώνουν τον Γολγοθά τους αυτή τη στιγμή, που απελπισμένα ψάχνουν μια είδηση για το παιδί τους, το οτιδήποτε», τονίζει και περιγράφει…

«Αυτό που περάσαμε, σαν γονείς ήταν τραγικό. Όπως και αυτό που συνεχίζουμε και περνάμε… Είμαστε από τους τυχερούς γονείς πραγματικά που το παιδί μας έφτασε στον προορισμό του, έστω και καθυστερημένα αλλά είμαστε από τους τυχερούς γονείς που το παιδί μας έφτασε στον προορισμό του. Θέλουμε να χαρούμε αλλά σκεφτόμαστε και τους άλλους γονείς, που σηκώνουν τον “Γολγοθά” τους αυτή τη στιγμή, που απελπισμένα ψάχνουν μια είδηση για το παιδί τους, το οτιδήποτε.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!