Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σύγκρουση τρένων – Ανδρέας Αλικανιώτης: Ανατριχιάζουν οι περιγραφές του 20χρονου που έσωσε τουλάχιστον 10 άτομα

Συγκλονίζουν οι ανθρώπινες ιστορίες, πίσω από την τραγωδία. Νέα παιδιά έχασαν την ζωή τους, ενώ άλλοι είναι οι αφανείς ήρωες που δύσκολα θα μάθουμε τις ιστορίες τους. Όπως και ο 20χρονος Ανδρέας Αλικανιώτης, που σώθηκε από την σύγκρουση και παράλληλα έσωσε και άλλους 10. 

Μια γιατρός του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας , με ανάρτησή της στο facebook, έκανε γνωστή την ηρωική πράξη ενός 20χρονου νεαρού, επιβάτη του μοιραίου τρένου, που κατάφερε να σπάσει μόνος του το τζάμι και να σώσει τουλάχιστον δέκα συνεπιβάτες τους, νεαρής επίσης ηλικίας.

Μιλώντας στην κάμερα του ΣΚΑΪ ο Ανδρέας Αλικανιώτης συγκλονίζει με τις περιγραφές τους, λίγα δευτερόλεπτα μετά τη σύγκρουση των τρένων.

Δεξιά – αριστερά έβλεπα φλόγες και σπινθήρες

«Το χτύπημα ήταν αρκετά δυνατό και μετά το βαγόνι άρχισε να κάνει τούμπες στον αέρα. Δεξιά – αριστερά έβλεπα φλόγες και σπινθήρες να πετάγονται από παντού. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα επικράτησε ένας πανικός. Από τις κοπέλες που κατέβηκαν κάτω, θυμάμαι χαρακτηριστικά μια κοπέλα που τραυματίστηκε και έσκισε σοβαρά τη μέση της, είχε βαθιές πληγές.

Η άλλη κοπέλα δίπλα της, είχε ακρωτηριαστεί το πόδι της, από τη μέση του καλαμιού. Προσπαθούσα να την καθησυχάσανε. Πονούσε και ήταν σε πολύ κακή κατάσταση με σοβαρά εγκαύματα».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!