Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ψευτογιατρός: Θα έσωζε και τον Χριστόδουλο, αλλά… – Νέες αποκαλύψειις από την έντυπη OnTime

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με τα όσα δήλωνε ο 66χρονος ψευτογιατρός, καθώς στο βιογραφικό του ανέφερε πως είναι φυσικοθεραπευτής, ο οποίος είχε εργαστεί σε εθνικές ομάδες, μέχρι και τα μπαλέτα Μπολσόι. Μάλιστα είχε εργαστεί και σε μία από τις πιο διάσημες κλινικές εναλλακτικών θεραπειών της δεκαετίας του ’90 και του 2000 στην οποία κατέφευγαν αρκετοί σταρ ως ασθενείς.

Στο βιογραφικό του, σε προφίλ που διατηρούσε σε κοινωνικό δίκτυο που απευθύνεται σε επαγγελματίες, δήλωνε φυσικοθεραπευτής και μάλιστα ήταν αρκετά πλούσιο.

Το 1984-1985, όπως υποστήριζε ο ίδιος, δούλεψε ως φυσικοθεραπευτής part time στα μπαλέτα Μπολσόι στο Ηρώδειο, το 1987-1990 εργαζόταν ως full time φυσικοθεραπευτής των εθνικών ομάδων πόλο και από το 1989-1992 είχε τον ίδιο ρόλο στις εθνικές ομάδες κολύμβησης. Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι στο βιογραφικό του εντοπίζεται την περίοδο 1997 με 2005, κατά την οποία εργαζόταν σε μία από τις πιο γνωστές κλινικές των σταρ, τη Leonardis Klinik στη Γερμανία, όπου φέρεται να προσέφερε εναλλακτικές και πειραματικές θεραπείες βλαστοκυττάρων σε ασθενείς με καρκίνο και σκλήρυνση κατά πλάκας και αντιγήρανση.

Στη Leonardis Klinik ο ψευτογιατρός έμεινε για 8,5 χρόνια και εργαζόταν ως φυσικοθεραπευτής εφαρμόζοντας πρωτόκολλα θεραπείας για σκλήρυνση κατά πλάκας, εγκεφαλικό επεισόδιο, Πάρκινσον, εκφυλιστικές ασθένειες. Στο «χρυσό» πελατολόγιο της κλινικής συμπεριλαμβάνονταν πολλά ονόματα διάσημων προσωπικοτήτων των ΗΠΑ, ανάμεσά τους: ο γερουσιαστής Κένεντι, η Σερ, ο Έρικ Κλάπτον. Τη Leonardis Klinik είχε επισκεφθεί επίσης το 2007 η ηθοποιός Φάρα Φόσετ, προσπαθώντας να καταπολεμήσει τον καρκίνο. Εκτός όμως από γνωστούς Αμερικανούς, τα τέλη του ’90 από την κλινική πέρασαν και διάσημοι Έλληνες.

Στην κλινική ανέπτυξε στενή σχέση με τον ιδρυτή της Άλμπερτ Σέλερ, ο οποίος έδινε τη δυνατότητα στους εκλεκτούς ασθενείς του για ειδικό τεστ αίματος προκειμένου να προσδιορίσουν τη σωστή θεραπεία του καρκίνου. Το 2005 έληξε η συνεργασία του με τη Leonardis Klinik όταν έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο δρ Σέλερ και έκτοτε άρχισε να δουλεύει με τον 72χρονο Γερμανό γιατρό με τον οποίο σήμερα κατηγορούνται για την εξαπάτηση δεκάδων ασθενών.

Οι… σταρ πελάτες του

Ο 66χρονος Διονύσης Τριανταφύλλου διαφήμιζε ότι πελάτες του είναι και Έλληνες σταρ, όπως η Άννα Βίσση και ο Λευτέρης Πανταζής, πολιτικοί όπως ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας, μέχρι και ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, τον οποίο δεν πρόλαβε να θεραπεύσει, καθώς επενέβησαν σκοτεινές δυνάμεις και τον απομάκρυναν από τα χέρια του

Ήδη στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται μια σειρά από καταθέσεις που δείχνουν το μέγεθος της απάτης. «Ο Τριανταφύλλου για να μας πείσει μας είπε ότι τέτοια σκευάσματα έπαιρναν και οι ποδοσφαιριστές της Μπάγερν Μονάχου για να έχουν καλή απόδοση. Αφότου δεν είδαμε αποτέλεσμα και σταματήσαμε τη θεραπεία του, τρεις μήνες μετά τον ξαναείδα τυχαία. Μου είπε ότι κακώς σταματήσαμε και μου έφερε το παράδειγμα ενός παιδιού με καρκίνο στον εγκέφαλο το οποίο βοηθάει από νεαρή ηλικία. Ύστερα διαπίστωσα ότι αυτό το πρόσωπο δεν υπάρχει», δήλωσε η σύζυγος ενός θύματος.

«Μας έλεγε ότι τα βλαστοκύτταρα τα λαμβάνουν η Άννα Βίσση και ο Λευτέρης Πανταζής, ενώ δυναμωτικές ενέσεις με πεπτίδια κάνουν οι αθλητές του Ολυμπιακού και μια ποδοσφαιρική ομάδα της Στουτγάρδης. “Επειδή μάλιστα η θεραπεία έχει τέτοια επιτυχία”, μας έλεγε, “κάποιοι θέλουν να βλάψουν την καριέρα μου”. Οι ποδοσφαιριστές άρχισαν ξαφνικά να πετάνε στο γήπεδο, οι καλλιτέχνες να δείχνουν νεότεροι και σε πιο σοβαρές περιπτώσεις γίνονταν θαύματα», δήλωσε η κόρη ενός θύματος.

«Όταν πήγα στη Γερμανία, μου είπε ότι δεν έχω σκλήρυνση κατά πλάκας, όπως είχαν διαγνώσει οι γιατροί στην Ελλάδα και ότι με τη θεραπεία με τα βλαστοκύτταρα πολύ γρήγορα θα “πετάω”». Μάλιστα, επικαλέστηκε το μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο ότι τον είχε βοηθήσει κι εκείνον, αλλά τα «συμφέροντα», όπως έλεγε, δεν του επέτρεψαν να ολοκληρώσει τη θεραπεία, είπε άλλο θύμα του.

«Ο Τριανταφύλλου μου πρότεινε τη θεραπεία με τα βλαστοκύτταρα για τον αδελφό μου. Μου είπε ότι την ίδια θεραπεία έχει λάβει και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, πατέρας του πρωθυπουργού, αλλά και ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος, σύμφωνα με τον Τριανταφύλλου, κάποια στιγμή νόσησε από νευρολογική ασθένεια. Πείστηκα και για να τον πληρώσω τις 40.000 ευρώ που μου ζήτησε πούλησα μέσα σε μία εβδομάδα ένα παραλιακό σπίτι στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου», πρόσθεσε.

Δημοσιεύτηκε στην έντυπη ΟΝ ΤΙΜΕ στις 26/1

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!