Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μανταλένα Καϊλή: «Δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ από την ΕΕ», λέει στην Corriere della Serra

Η αδερφή της Εύας Καϊλή, Μανταλένα, δίνει την δική της απάντηση στα ιταλικά μέσα που την θέλουν να είναι μέλος και αυτή της «εγκληματικής οικογένειας» και κατ’ επέκταση γίνεται και για αυτή έρευνα.

Η Μανταλένα Καϊλή υποστηρίζει στην ιταλική εφημερίδα ότι δεν υπάρχει καμία απόδειξη, αλλά δημοσιεύματα και «εντυπώσεις» που έχουν σχηματιστεί στην κοινή γνώμη, προσθέτοντας ότι στη δική της υπόθεση δεν υπάρχει νομική βάση για την απαγγελία κατηγοριών σε βάρος της.

Η ίδια επιμένει στη θέση ότι δεν έχει λάβει χρήματα και αναρωτιέται γιατί θα πρέπει να σχολιάσει «παράνομες ενέργειες που δεν προκύπτουν από έγγραφα».

Ακόμα, η «Corriere della Serra» επισημαίνει ότι η Μανταλένα Καϊλή γνωρίζει καλά τον Φραντσέσκο Τζιόρτζι, τον σύντροφο της αδελφής της, Εύας, «καθώς τους φιλοξένησε στο σπίτι της στην Αθήνα για 16 μήνες κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αλλά δεν θέλει να κάνει καμία αναφορά στο πρόσωπο του 35χρονου, ο πατέρας του οποίου είναι παλιός φίλος του Αντόνιο Παντσέρι (σ.σ.: του φερόμενου ως “εγκεφάλου” του “Qatargate”)».

Οι δημοσιογράφοι της ιταλικής εφημερίδας ρώτησαν τη Μανταλένα Καϊλή για τις πληροφορίες περί έρευνας για την Elontech, με την ίδια να απαντά ότι δεν είναι ΜΚΟ, αλλά «ένα επιστημονικό παρατηρητήριο για τις νέες τεχνολογίες».

Μάλιστα, στο ερώτημα αν έχει λάβει χρήματα από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, η αδελφή της Εύας Καϊλή απαντά «ούτε ένα ευρώ», ενώ στο δεύτερο ερώτημα, αν υπάρχει κάποια σύνδεση με τις Βρυξέλλες, απαντά «παρευρεθήκαμε στην τέταρτη συνεδρίαση για την τεχνητή νοημοσύνη που διοργανώθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με τη συνεργασία της UNESCO, του Συμβουλίου της Ευρώπης και του ΟΟΣΑ».

Όσον αφορά την υπόθεση της αδελφής της, η Μανταλένα Καϊλή λέει στην «Corriere della Serra» ότι «είναι σε εξέλιξη έρευνες για την Εύα, θα υπάρξει δίκη και θα δούμε».

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!