Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σίσσυ Παπαγεωργίου: Τριπλή γιορτή και special dinner με τις φίλες της (εικόνες)

Τριπλό πάρτι! Ένα ξεχωριστό dinner στον Κάλαμο έδωσε για τις φίλες της η συμβολαιογράφος Σίσσυ Παπαγεωργίου, γιορτάζοντας τα γενέθλιά της,  των 6 χρόνων blog της του sissysworld.com, την επανεκλογή της ως μέλος στο Δ. Σ. στο ιστορικό σωματείο “Καλλιπάτειρα” για δεύτερη συνεχόμενη θητεία, αλλά και την πρόσφατη βράβευσή της από το “Make a Wish”!

Ρόζα Αρσενιάν, Σίσσυ Παπαγεωργίου, Μαρία Μιντζόλα Λογομάτη, Ευφροσύνη Πολυζώη, Ρίτα Πικρού Μωραϊτάκη

Οι εκλεκτές καλεσμένες, μεταξύ των οποίων οι Ντέμη Βερνίκου, Μαριάννα Βαλυράκη, Έλενα Βρεττού, κάνοντας μια διαδρομή προς τον Κάλαμο και το (all time classic) “Alekos” bar-resto, όπου το μάτι χόρταινε πράσινο και θάλασσα, δεν απόλαυσαν μόνο τα θετικά vibes που υπήρχαν διάχυτα στην ατμόσφαιρα. Απόλαυσαν επίσης το ειδυλλιακό περιβάλλον του εστιατορίου, που θύμιζε κάτι από τα ελληνικά νησιά και τα γραφικά καλντερίμια τους, με μια δόση μεσαιωνικής χροιάς που σε παρέπεμπε σε άλλες εποχές!

Τάτη Μποκότση, Μαριάννα Βαλυράκη, Ντέμη Βερνίκου

Η οικοδέσποινα υποδέχτηκε τις φίλες της με μεγάλη χαρά, φορώντας την καλύτερη διάθεσή της, το πιο πηγαίο της χαμόγελο και ένα καφτάνι αέρινο μακρύ μαύρο με χρώματα του ουράνιου τόξου, από την αγαπημένη της boutique στα Μελίσσια!

Οι καλεσμένες απόλαυσαν εκλεπτυσμένες και σπάνιες γεύσεις, όπως βιολογικές ελληνικές μοσχίδες κοπής υγρής ωρίμανσης by Κyriakakis meat, που κόβονταν μπροστά στις καλεσμένες! Το μενού συνοδευόταν από εκλεκτά κρασιά, όπως λευκό κτήμα Αβαντις historia, Ασύρτικο-viognier, ροζέ Αβαντις αμυγδαλιές syrah. Και εις άλλα, με υγεία!

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!