Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Συνελήφθη ο συζυγοκτόνος της Ζακύνθου-Ήταν γνωστός στις αρχές για ενδοοικογενεική βία

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί στον 51χρονο ο οποίος ξυλοκόπησε, μαχαίρωσε και σκότωσε στην 41χρονη σύζυγο του στην Ζάκυνθο.

Η άτυχη γυναίκα φέρεται να είχε καταθέσει χθες το βράδυ μήνυση στο αστυνομικό τμήμα σε βάρος του συζύγου της και κατήγγειλε ότι την είχε χτυπήσει. Μόλις η 41χρονη επέστρεψε στο σπίτι ο δράστης φέρεται να την χτύπησε, την τραβούσε από τα μαλλιά και απειλούσε ότι θα την σκοτώσει.

Γειτόνισσα του ζευγαριού στο χωριό Τσιλιβί υποστήριξε ότι λίγα λεπτά μετά την δολοφονία πήγε στο σπίτι και βρήκε την 41χρονη μέσα σε μία λίμνη αίματος και το μαχαίρι να έχει στραβώσει από τα χτυπήματα στο σώμα της.

Ο δράστης είχε απασχολήσει κατά παρελθόν τις αστυνομικές αρχές, καθώς είχε συλληφθεί για ενδοοικογενεική βία και είχε οδηγηθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο άνδρας φέρεται να ζήλευε την σύζυγο του και αυτή ήταν η αφορμή για τους καβγάδες του ζευγαριού. Η άτυχη 40χρονη ήταν μητέρα τριών παιδιών και δούλευε ως καμαριέρα σε ξενοδοχείο της περιοχής του Τσιλιβή. Το ζευγάρι έχει τρία παιδιά, τα δύο ανήλικα, με το ενήλικο αγόρι να βρίσκεται εκτός Ζακύνθου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!