Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γυναικοκτονία στην Ζάκυνθο: 51χρονος μαχαίρωσε και σκότωσε την 40χρονη σύζυγο του

Μία νέα δολοφονία έγινε χθες, αυτή την φορά στην Ζάκυνθο, με θύμα μία γυναίκα και δράστη τον σύζυγο της.

Αργά μετά τα μεσάνυχτα χθες ένας 51χρονος με καταγωγή από την Αλβανία ξυλοκόπησε και μαχαίρωσε την 40χρονη σύζυγο του. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ζακύνθου όπου άφησε την τελευταία της πνοή λίγη ώρα μετά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο δράστης, μετά από καβγά, ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγό του, ενώ κατόπιν της κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι στον θώρακα και στον λαιμό.Η Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσει και να συλλάβει τον δράστη.

Ο δράστης είχε απασχολήσει κατά παρελθόν τις αστυνομικές αρχές, καθώς είχε συλληφθεί για ενδοοικογενεική βία και είχε οδηγηθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο άνδρας φέρεται να ζήλευε την σύζυγο του και αυτή ήταν η αφορμή για τους καβγάδες του ζευγαριού. Η άτυχη 40χρονη ήταν μητέρα τριών παιδιών και δούλευε ως καμαριέρα σε ξενοδοχείο της περιοχής του Τσιλιβή.  Το ζευγάρι έχει τρία παιδιά, τα δύο ανήλικα, με το ενήλικο αγόρι να βρίσκεται εκτός Ζακύνθου.

Να σημειωθεί ότι η μόλις χθες σημειώθηκε μία γυναικοκτονία στην Κρήτη όταν άνδρας δολοφόνησε την 56χρονη σύζυγο του επειδή του ζήτησε να χωρίσουν.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!