Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τέλος η Τατιάνα Στεφανίδου από τον Alpha;

Ανατροπές έρχονται στο πρόγραμμα του Alpha την επόμενη σεζόν, καθώς ο σταθμός σκοπεύει να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η μετατροπή της μεσημεριανής ζώνης από ενημερωτική σε ψυχαγωγική. Έτσι, η εκπομπή T Live με την Τατιάνα Στεφανίδου θα ολοκληρωθεί τη φετινή σεζόν, σύμφωνα με πληροφορίες

Η ανακοίνωση αυτή έγινε στην παρουσιάστρια πριν από λίγη ώρα. Η Τατιάνα Στεφανίδου διατηρεί, ωστόσο, πολύ καλές σχέσεις με τον όμιλο Alpha – Star αλλά και με τη διεύθυνση ενημέρωσης, στο δυναμικό της οποίας ανήκει το T Live.

Να σημειώσουμε πως στο πλαίσιο των αλλαγών που προαναφέραμε, έχει συζητηθεί το ενδεχόμενο για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν να μετατεθεί η ώρα έναρξης της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή στις 10:00 και να μετακινηθεί η Κατερίνα Καινούργιου στη μεσημεριανή ζώνη. Αυτό φαίνεται, όμως, ότι δεν είναι εύκολο να γίνει πραγματικότητα, καθώς μέσα στους όρους που έχει στο συμβόλαιο της η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα» προσδιορίζεται και η ώρα προβολής, που είναι το διάστημα 10:00 – 13:00.

Φαίνεται, λοιπόν, πως το σενάριο επιστροφής του Νίκου Μουτσινά στον Alpha και συγκεκριμένα στη μεσημεριανή ζώνη είναι πλέον πολύ πιθανό, καθώς όπως είναι γνωστό, ο παρουσιαστής έχει συνεργαστεί πολύ καλά στο παρελθόν με τον διευθυντή προγράμματος του σταθμού, Χρήστο Κόμπο. Εξάλλου, ο Χρήστος Κόμπος ήταν ένας από τους λόγους που ο Νίκος Μουτσινάς είχε πάρει στο παρελθόν μεταγραφή από το OPEN στον ΣΚΑΪ.

Πηγή zappit.gr

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!