Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κατερίνα Στικούδη: Θα είναι το νέο πρόσωπο στο Σ/Κ του Open;

Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε στην κάμερα του Happy Day. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την τιμητική βραδιά στην Μάλτα και την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της. Ωστόσο, έδωσε απαντήσεις και για το τηλεοπτικό της μέλλον στο Open

Τι είπε η Κατερίνα Στικούδη για το τηλεοπτικό της μέλλον;

“Είμαι 5 μηνών έγκυος. Η Μάλτα και η Κριστίγνα Αγκιλέρα ήταν κάτι πολύ γούρικο που συνέβη. Είμαι πολύ αυθόρμητη και δεν μπορώ να μπω σε κουτάκια. Δεν είχα σκοπό να ανακοινώσω έτσι την εγκυμοσύνη μου στη συναυλία με 80.000 κόσμο, αλλά αισθάνθηκα πολύ οικεία. Είμαι καλά, είμαι υγιής, είμαι γερή, έχω δύναμη και μπορώ να κάνω αυτά που με ευχαριστούν και με γεμίζουν. Δεν ξέρουμε το φύλο του μωρού. Δεν έχω ένστικτο για το ποιο είναι το φύλο αλλά κάτι νιώθω, αλλά δεν θέλω να πω. Μην πέσω έξω και μετά τα μαζεύω. Ο σύζυγός μου είναι πολύ δοτικός. Δεν είμαστε πουθενά χώρια και νιώθω κι εγώ ότι δεν είμαι μόνη μου”, είπε η Κατερίνα Στικούδη στο Happy Day.

Για το τηλεοπτικό της μέλλον και αν αυτό θα είναι στο OPEN: “Δεν θα είμαι τα Σαββατοκύριακα στο OPEN. Είναι πολύ όμορφο να συζητάς με ανθρώπους, να σε σκέφτονται, να σου λένε διάφορα πράγματα, πιστεύω πάρα πολύ στο σωστό timing, ποτέ δεν βιάστηκα για κάτι, νιώθω πολύ ολοκληρωμένη και χορτάτη και θέλω οποιοδήποτε project κάνω να μου ταιριάζει, κάντε υπομονή”.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!