Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Open: Πώς αντέδρασε on camera η Εύα Αντωνοπούλου για την συνεργασία με την Έλλη Στάη;

Η Εύα Αντωνοπούλου μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών. Την anchorwoman του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΟΡΕΝ συνάντησε η ρεπόρτερ Μυρσίνη Κοντού, όπου μεταξύ άλλων τη ρώτησε και για τη συνεργασία της με την Έλλη Στάη, που μπαίνει στο δελτίο ως σχολιάστρια.

«Καλή τηλεοπτική σεζόν να έχουμε και να αντέχουμε με όλα αυτά που συμβαίνουν. Έχουμε ξεκινήσει εδώ και περίπου έναν μήνα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη, είναι πολύ δημιουργικά», αναφέρει αρχικά η Εύα Αντωνοπούλου για τη μεταγραφή της στο κανάλι.

«Είναι μία συνεργασία για την οποία είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι στο ΟΡΕΝ αλλά και εγώ προσωπικά», σχολιάζει η δημοσιογράφος για την έλευση της Έλλης Στάη στο κανάλι.

«Έχουμε τρομερή χημεία με την Έλλη και νομίζω ότι αυτό φαίνεται. Αναλόγως με τα γεγονότα, θα είναι και στο δελτίο μας κάποιες ημέρες», επισημαίνει η Εύα Αντωνοπούλου, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να παρουσιάσει η ίδια και κάποια άλλη εκπομπή στον σταθμό σε δεύτερο χρόνο.

Σημειώνεται πως η Εύα Αντωνοπούλου ανέλαβε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΟΡΕΝ στα τέλη Αυγούστου, μετά τη λήξη της πολύχρονης συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ τον περασμένο Μάιο.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!