Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Χείμαρρος ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Η επιλογή πάνελ δεν είναι σαν να ψωνίζουμε σε σούπερ μάρκετ»

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος απασφάλισε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα». Αφορμή στάθηκαν οι φήμες που τον ήθελαν να προστίθεται στο πάνελ της Μαρίας Μπακοδήμου.

Ειδικότερα, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος εξομολογήθηκε πως «δέχθηκα πρόταση αλλά αρνήθηκα να πάω καλεσμένος στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου. Για να μην κρύβομαι πίσω από το δάχτυλο μου, όχι μόνο λόγω του ότι έφευγα ταξίδι στη Νέα Υόρκη, αλλά δεν είμαι ο άνθρωπος που θα κάνει live casting».

«Αν ήθελε κάποιος να μου προτείνει κάτι τον Ιούλιο, πριν λήξει το συμβόλαιο μου, θα μπορούσα να το συζητήσω τότε. Το να συζητήσω τρεις μήνες μετά και να πάω να προστεθώ σε μια εκπομπή, εν τω μέσο της σεζόν, δεν είναι κάτι που μου αρέσει. Ευχαριστώ και εκτιμώ οποιονδήποτε με σκέφτεται για να με εντάξει οπουδήποτε και να μου προτείνει οτιδήποτε. Απλά εγώ έχω τις επιλογές μου και τα δικά μου θέλω».

«Οι παρουσιαστές που έχουν άποψη στις επιλογές των συνεργατών τους, όταν επιλέγουν συνεργάτες, να θυμούνται ότι είναι συνεργάτες που θα τους έχουν για 10 – 11 μήνες και όχι για ένα δίμηνο ή τρίμηνο. Επίσης, η επιλογή πάνελ δεν είναι σαν να ψωνίζουμε σε σούπερ μάρκετ. Όταν κάνουν, λοιπόν, επιλογές για τις συνθέσεις των εκπομπών τους να τις κάνουν πιο προσεκτικά όχι για να μην χρειάζεται να καλέσουν εμάς στη μέση της σεζόν – αυτό είναι το λιγότερο κακό – αλλά για να μην χρειάζεται να αποδεσμεύονται άνθρωποι που έχουν προγραμματίσει ότι θα έχουν δουλειά και τελικά δεν έχουν» συμπλήρωσε, επίσης, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!